Hotbath Logo

Loading...

Hotbath accessoires

Terug

Charis van @Charisathome heeft een leuke blog voor ons geschreven als gast blogger over haar Hotbath badkamer & toilet accessoires.

Hotbath accessoires

Toen wij begonnen met het plannen van de badkamer verbouwing wisten we het eigenlijk meteen: Een oase van rust, warmte, sfeer en luxe! Dat waren onze uitgangspunten voor het design.

Daarnaast wilden we een unieke maar tegelijkertijd ook een tijdloos design creëren.

In de basis is de badkamer heel simpel en rustig. We hebben voor een zachte beige toon gekozen voor de muren en een gietvloer in de kleur Calm Breeze. In combinatie met een houten wasmeubel, houten planken, houtlook tegel in de douche en mat witte kommen, bad en wc biedt dit de perfecte tijdloze basis.

Met deze basis kunnen we alle kanten op wat de accessoires betreft en de badkamer ons-eigen maken. Wij kozen voor de prachtige PVD geborsteld messing kranen van Hotbath en de passende accessoires hierbij. Denk aan een zeepdispenser, toiletborstel, handdoeken haak en wc-rol houder. Een investering, maar als je mij vraagt een must-have om er een geheel van te maken.

Zeepdispenser vrijstaand CBA10
Handdoek haakje CBA03BBP

De toevoeging van deze accessoires in precies dezelfde kleur als het overige kraanwerk geven de badkamer dat gevoel van rust waar we naar op zoek waren! De Cobber serie van Hotbath heeft een groot assortiment aan badkamer-accessoires in maar liefst 15 finishes! Zo heb je bijpassende accessoires bij jouw Hotbath kranen.
Voor het toilet gedeelte hebben we ook gebruik gemaakt van Hotbath. Niet alleen de toiletborstel maar ook de toiletrolhouder en zelfs het bedieningspaneel zijn in dezelfde kleur. Wij zijn fan!

Voor de rest hebben we de badkamer aangekleed met droogbloemen, linnen handdoeken en unieke woon-/badkamer accessoires die echt bij ons passen.

Een voordeel van een tijdloos design vind ik, dat je simpelweg met een paar andere accessoires de gehele look van je badkamer kan veranderen en deze dus niet zo gauw zat wordt. Daar ben ik heel blij mee, aangezien ik nogal een veranderdrang heb 🙂

Bekijk de Cobber serie voor een mega groot assortiment aan kranen samen met de bijpassende accessoires!

Liefs, Charis

Website: www.charisathome.com
Instagram: @charisathome

Toilet accessoires in geborsteld messing PVD
Handdoekstang CBA06BBP

Op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze acties en nieuwsberichten? Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Loading...

Volg ons!

© 2023 HotbathPrivacyVoorwaarden