Baden+ Joustra Tegels en Badkamers


Joustra Tegels en Badkamers is al sinds 1966 een begrip in de Bollenstreek. Een inspirerende badkamer- en tegelshowroom in Noordwijkerhout, waar je ogen tekort komt. Op ruim 800 m2 hebben ze badkamers, tegels en vloeren ten toon gesteld in diverse stijlen. De adviseurs nemen je graag mee voor een rondje door de showroom, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Aan de hand van jouw wensen kan de badkamerontwerper een uniek ontwerp maken. Ook kunnen ze de complete installatie van je badkamer uit handen nemen en hebben ze specialisten die je nieuwe tegels of woonvloer leggen. Zo maken ze van jouw huis een stijlvol thuis.
Baden+ Joustra Tegels en Badkamers
Gieterij 90
Noordwijkerhout 2211 ZD
Nederland
Telefoon: 0252 344 744
E-mail: info@joustra.nl
Website: www.joustra-tegelsenbadkamers.nl/

Services / diensten
Baden+ Joustra Tegels en Badkamers


Wij bij Baden+ Joustra Tegels en Badkamers kunnen u naast de verkoop van het brede Hotbath assortiment de onderstaande diensten aanbieden:


  Montage
  Installatie
  Maatwerk
  Deskundig advies
  Snelle levering

Aanvullende info


In de showroom word je geholpen door het team van professionals, die je graag meenemen langs de wand- en vloertegels en badkameropstellingen. Heb je een keuze gemaakt? Joustra staat bekend om de snelle levering. En als je zelf niet aan de slag gaat, selecteert Joustra de juiste vakman voor jouw klus. Kortom, Joustra is een goede keuze voor tegels, vloeren en badkamers.