Martinique Badkamers


Martinique Badkamers denkt graag met u mee over een badkamer volledig aangepast aan uw wensen, hierbij kunt u een voorkeur hebben voor badkamers in verschillende stijlen. In de showroom hebben we verschillende badkamers voor u opgesteld.
Martinique Badkamers
Ariane 16
Amersfoort 3824 MB
Nederland
Telefoon: 033 246 4470
E-mail: info@martiniquebadkamers.nl
Website: www.martiniquebadkamers.nl/

Services / diensten
Martinique Badkamers


Wij bij Martinique Badkamers kunnen u naast de verkoop van het brede Hotbath assortiment de onderstaande diensten aanbieden:


  Montage
  Installatie
  Ontwerp

Aanvullende info


Bij Martinique Badkamers kunt u rekenen op full service. Er wordt niet alleen voor het 3d-ontwerp van uw nieuwe badkamer gezorgd, maar een team van ervaren medewerkers kan ook uw badkamer op maat installeren met de laatste technieken.
Martinique Badkamers is een totaalleverancier voor uw badkamer. Zij leveren diverse moderne badkamers speciaal op uw wensen afgestemd en voor een goede indruk van wat er zoal mogelijk is nodigen zij u graag uit in de showroom.
Naast badkamers op maat, kunt u bij Martinique ook terecht voor douchedeuren op maat. Valt uw douche niet binnen de standaard maten of bent u op zoek naar iets specifieks? Zij kunnen uw wensen laten vertalen naar zowel een douchedeur of een cabine op maat.