Sanisale Heerhugowaard


In onze zeer grote showroom van ruim 1400 m2 presenteren wij u graag al onze noviteiten op het gebied van tegels en sanitair. Bij ons kunt u 25 prachtig ingerichte badkamers, 75 verschillende badkamermeubels, oneindig veel doucheopstellingen en natuurlijk een ruim assortiment kranen in verschillende kleuren en uitvoeringen komen bewonderen.
Sanisale Heerhugowaard
M. de Klerkweg 4
Heerhugowaard 1703 DK
Nederland
Telefoon: 072-7370100
E-mail: hhw@sanisale.com
Website: www.sanisale.com

Services / diensten
Sanisale Heerhugowaard


Wij bij Sanisale Heerhugowaard kunnen u naast de verkoop van het brede Hotbath assortiment de onderstaande diensten aanbieden:


  Levering

Aanvullende info


Achterin onze winkel hebben we een heel groot tegelplein waar u niet alleen uw badkamertegel, maar ook uw woonvloer kunt uitzoeken. Ons team van deskundige adviseurs staan met enthousiasme u voor u klaar om een 3D animatie van uw toekomstige badkamer te maken om u zo een nog beter beeld te geven van de mogelijkheden op het gebied van tegels en sanitair. Voor de montage in installatie van uw badkamer werken wij samen met we 25 verschillende, zeer professionele, aannemers uit de omgeving. Wij verwelkomen u graag, en de koffie staat klaar!!