Baden+ Van Veen Tegels en Sanitair


Van Veen Tegels & Sanitair is de badkamer- en tegelshowroom van Sint Nicolaasga. In 1987 begonnen als tegelspecialist en inmiddels uitgegroeid tot totaalspecialist voor je badkamer. Op basis van jouw wensen ontwerpen ze een badkamer die perfect bij je past. Met de juiste balans tussen design, kwaliteit en techniek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Breng een bezoek aan de inspirerende winkel in Sint Nicolaasga. Daar bekijk je badkamers, tegels en toiletruimtes in diverse stijlen. Van industrieel tot klassiek en van klein tot groot. Zo ontdek je waar jouw nieuwe badkamer of tegelvloer aan moet voldoen.
Baden+ Van Veen Tegels en Sanitair
Industrieweg 9
Sint Nicolaasga 8521 MB
Nederland
Telefoon: 0513 - 432089
E-mail: info@tegelhandelvanveen.nl
Website: www.vanveen-badkamers.nl/

Services / diensten
Baden+ Van Veen Tegels en Sanitair


Wij bij Baden+ Van Veen Tegels en Sanitair kunnen u naast de verkoop van het brede Hotbath assortiment de onderstaande diensten aanbieden:


  Levering
  Montage
  Installatie
  Maatwerk

Aanvullende info


In de showroom vind je een breed assortiment aan tegels en sanitair. Ze maken van jouw huis een thuis. Met een prachtige, veelzijdige sanitair- en tegelcollectie vind je altijd de juiste producten voor je woning.

Alles onder 1 dak; Tegels leveren en plaatsen, Grootformaat tegels, Maatwerk mogelijkheden, Sanitair leveren en plaatsen, Bouwkundige werkzaamheden, 3D tekeningen, Vloerverwarming