#MyHotbath

Showcase

Binnenkijken in ’t Bakhuisje

Achter de grote vakwerkboerderij staat ‘t Bakhuisje van vrouw Holle, een bijzonder huisje met een woonoppervlak van zo’n 70m2.
‘t Bakhuisje is een ontzettend knus huisje maar is uitgerust met een badkamer met gietijzeren ligbad op pootjes én een ruime inloopdouche. De badkamer is voorzien van Cobber kranen in verouderd messing. Het natuurlijke patina wat zich op de kranen vormt past perfect bij de authentieke uitstraling van ’t Bakhuisje. Bekijk snel hoe alle elementen in deze badkamer elkaar aanvullen.


Lees meer >
 

Thuis bij Erna

Rosé goud steelt de show! De kranen van Erna in rosé goud stelen de show in haar slaap- én  badkamer. Deze finish is allesbehalve standaard en past uitstekend bij haar wens; een bijzondere badkamer. Het bad had ook in de badkamer gepast, maar zo heeft haar slaapkamer wel wat weg van een hotel.  De luxe en strakke uitstraling van de kranen en de kleur rosé goud zorgen voor een serene en rustige uitstraling.
Laat je inspireren door deze prachtige badkamer.


Lees meer >

Binnenkijken in ’t Bakhuisje

Achter de grote vakwerkboerderij staat ‘t Bakhuisje van vrouw Holle, een bijzonder huisje met een woonoppervlak van zo’n 70m2. ‘t Bakhuisje is een ontzettend knus huisje maar is uitgerust met een badkamer met gietijzeren ligbad op pootjes én een inloopdouche. De badkamer is voorzien van Cobber kranen in verouderd messing. Het natuurlijke patina wat zich op de kranen vormt past perfect bij de authentieke uitstraling van ’t Bakhuisje. 


Lees meer >

Thuis bij Erna

Rosé goud steelt de show. De kranen van Erna in rosé goud stelen de show in de badkamer. Deze finish is allesbehalve standaard en past uitstekend bij haar wens; een bijzondere badkamer. De luxe en strakke uitstraling van de kranen en de kleur rosé goud zorgen voor een serene en rustige uitstraling. 


Lees meer >
 

Thuis met #MyHotBath

Deel jouw thuis door @Hotbath_nl te gebruiken of #MyHotbath op Instagram.

Binnenkijker Karlijn

Cobber

Deze badkamer is van @’tBakhuisje

Binnenkijker Karlijn

Cobber

Deze badkamer is van @Erna&Martin

Binnenkijker Karlijn

Cobber

Deze badkamer is van @LiekesLife

Binnenkijker Karlijn

Cobber

Deze badkamer is van @Houseof_Kar

Casabinus Binnenkijker Roos

Cobber

Deze foto is gemaakt door @casabinus

Buddy

Deze badkamer is van @diyzelen

Bloke

Deze foto is gemaakt door @chinchinwise

Cobber

Deze badkamer is van @janet.vanzanten

Bro!

Deze foto is gemaakt door @huisnummer_33

Op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze acties en nieuwsberichten? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

Volg ons!

© 2021 Hotbath – Privacy Statement – Algemene Voorwaarden

Product added successful

Download het media pakket!

U staat op het punt om het media pakket te downloaden. Bij het gebruik van het pakket vragen wij altijd een vermelding van Hotbath. Dit kan bijvoorbeeld door ons te benoemen in het bericht of ons te taggen in het dat u plaatst. Door dit pakket te downloaden gaat u hiermee akkoord. Wenst u de beelden zonder vermelding te gebruiken? Dan heeft u hiervoor schriftelijke toestemming nodig. 

Bedankt voor het downloaden!

preloader