Dromen, Ontdekken en Inspiratie opdoen

Met deze #MyHotbath badkamers

#MyHotbath inspiratie

STIJL INSPIRATIE

Raak geïnspireerd door de vele #MyHotbath badkamers die we speciaal voor jou geselecteerd hebben. Kies de interieurstijl die het beste bij jou past voor een perfecte badkamer beleving.

Heb jij ook een mooie Hotbath badkamer? Deel ook jouw #MyHotbath moment dan met @hotbath_nl op Instagram!

industriële badkamers

Dé ingrediënten voor een industriële badkamer? Stoere materialen zoals beton(stuc), staal, en hout. Denk aan tegels met de uitstraling van beton, een wastafelmeubel met een metalen onderstel of een douchewand die dankzij zwarte profielen wel wat weg heeft van een stalen deur. Een voordeel? Je hoeft niet in een loft of fabriekspand te wonen om een industriële stijl door te voeren in je badkamer. Het kan overal!

Landelijke badkamers

De landelijk badkamer is terug van weggeweest! Een bad op pootjes, nostalgische kranen en een vintage badkamermeubel worden in deze badkamer gecombineerd met het comfort en de luxe van nu. De landelijke stijl zorgt ervoor dat je van je badkamer een heerlijk warm nestje maakt waar je nooit meet weg wilt!

Urban badkamers

Een urban interieurstijl wordt gekenmerkt door robuuste elementen met een strak en opvallend uiterlijk. De basis van een urban interieur is een warme kleur, die je gemakkelijk kan je combineren met allerlei knalkleuren. Ga jij voor een trendy en gedurfde Urban badkamer?

Scandinavische badkamers

De ingrediënten voor een Scandinavisch sfeertje in je badkamer zijn een kalme uitstraling en zachte kleuren. Het kleurgebruik in de badkamer is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de Scandinavische interieurstijl. Zachte kleuren zorgen voor een rustig en evenwichtig gevoel. Daarnaast wordt er vaak gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Kies bijvoorbeeld voor een massief houten badkamermeubel in combinatie met prachtige design lampen.

Botanical badkamers

Go green, go Botanical! Een trend die al wat langer zichtbaar is, is toevoegen van planten en natuurlijke materialen aan je interieur. Het frisse plantengroen zorgt niet alleen voor een mooi contrast in de badkamer maar zorgt ook voor rust. De planten zorgen ervoor dat je je even op een tropische vakantiebestemming waant!

Op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze acties en nieuwsberichten? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

Volg ons!

© 2023 Hotbath – Privacy Statement – Algemene Voorwaarden

Download het media pakket!

U staat op het punt om het media pakket te downloaden. Bij het gebruik van het pakket vragen wij altijd een vermelding van Hotbath. Dit kan bijvoorbeeld door ons te benoemen in het bericht of ons te taggen in het dat u plaatst. Door dit pakket te downloaden gaat u hiermee akkoord. Wenst u de beelden zonder vermelding te gebruiken? Dan heeft u hiervoor schriftelijke toestemming nodig. 

Bedankt voor het downloaden!

Pin It on Pinterest

preloader