Binnenkijken bij Ingeborg

     #MyHotbath

Hotbath kranen zijn de mooiste kranen die ik ken – Ingeborg

Hotbath Binnenkijker Ingeborg

Binnenkijken bij een interieurstylist

Als interieurstylist denkt Ingeborg Hoogerwerf regelmatig met klanten mee over hun badkamer. De kranen van Hotbath neemt ze vaak mee in haar adviezen. Begin dit jaar verhuisde ze met haar gezin naar een nieuwe woning en dus was het tijd om kranen uit te zoeken voor haar eigen badkamer. En ze speelde zeker niet op safe!

Paspoortje

Wie Ingeborg Hoogerwerf (40, interieurstylist), haar man en drie kinderen (10, 9 en 4) Waar Monster, Zuid-Holland Soort huis nieuwbouw van 167 m² Badkamer circa 12 m² Bijzonder In het toilet is gekozen voor een Cobber fonteinkraan in geborsteld nikkel. Ook de accessoires zoals wc-rolhouder, de toiletborstelhouder en het haakje zijn uitgevoerd in geborsteld nikkel Instagram @tofinterieur

Als interieurstylist denkt Ingeborg regelmatig met klanten mee over hun badkamer. De producten van Hotbath gebruikt ze vaak in haar adviezen. Ingeborg: “Simpelweg omdat het de mooiste kranen zijn die ik ken. Ze zijn strak en modern vormgegeven en van hoge kwaliteit. Ik kies vrijwel altijd voor de Cobber serie. Doordat deze kranen in vijftien kleuren beschikbaar zijn, passen ze bij elke smaak en stijl.”

Warme touch met geborsteld messing

‘Geborsteld messing vind ik erg mooi bij blauw en de zandtinten’

 

Handdouche Cobber M353
Wastafelmengkraan CB005

Begin dit jaar werd het nieuwbouwhuis van Ingeborg en haar man opgeleverd en dus moest er een nieuwe badkamer ontworpen worden. “Ik zie veel badkamers met zwarte, witte en grijze accenten, maar dat past niet zo bij ons. In onze badkamer zit geen raam, dus ik wilde graag een lichte en warme sfeer creëren. We wonen vlakbij het strand en dat heeft mij geïnspireerd in het ontwerp. We kozen voor een kleurpalet van zandtinten, blauw en het wit van de wastafels. Door een mix van kleuren en materialen kun je een badkamer verrassend en eigen maken.

De zandkleurige tegels op de wand links hebben een reliëf en aan de andere kant zitten glanzende, blauwe tegels. Met die reliëftegels wilde ik persoonlijkheid toevoegen. Dat heeft een nieuwbouwhuis ook wel nodig, alles is nieuw en strak. Geborsteld messing vond ik erg mooi bij het blauw en de zandtinten. Zo ontstond die warme sfeer waar we zo naar op zoek waren. De kranen hebben een PVD-coating, waardoor het oppervlak niet verkleurt zoals bij de Living Colours. De kranen worden erg veel gebruikt in ons gezin, maar door de coating zien ze er na bijna één jaar nog steeds als nieuw uit.” 

Heb jij ook interesse in kranen in geborsteld messing PVD? Kies dan voor de Cobber serie. Bekijk hier alle mogelijkheden. 

Ready to inspire?

Wil jij anderen ook inspireren met jouw badkamer? Wij komen graag bij je langs! Meld je direct aan voor #MyHotbath en ontvang vrijblijvend meer informatie.
Cobber IBS20 mat zwart

Bewust gekozen voor inbouwkranen

De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafel. Een bad had waarschijnlijk wel gepast, maar daar hebben ze bewust niet voor gekozen. “Ik wilde de badkamer niet volproppen, maar vooral ruimtelijk houden. We zijn met z’n vijven, dus het is hier vaak al druk zat. Een dubbele wastafel was daarom een grote wens. Mijn man is doordeweeks al vroeg op pad voor zijn werk, maar ik sta regelmatig samen met mijn dochter van negen jaar voor de spiegel. Ze vindt het bijvoorbeeld erg leuk om haar haren te vlechten. We hebben bewust gekozen voor inbouwkranen (Cobber CB005). Zo houd je meer ruimte over op je badkamermeubel en het ziet er strak uit. In het gebruik zijn de kranen ook heel prettig.”

Wastafelmengkraan CB005

Stopkranen bij de ingang van de inloopdouche

De ruime inloopdouche is gesitueerd achter de wand van het badkamermeubel. Ingeborg en haar man kozen voor een glijstangset met een handdouche en een grote regendouche van 30mm. “Mijn man gebruikt altijd regendouche, terwijl de handdouche mijn voorkeur heeft. Ik wil mijn haren soms droog houden en dan is de handdouche praktischer. De stopkranen hebben we bewust wat dichter bij de ingang van de inloopdouche geplaatst. Je zet de douche aan zonder nat te worden, laat ‘m warm worden en stapt eronder. Onze jongste heeft nog wat hulp nodig onder de douche en dan is het ook praktisch om vooraan de knoppen te hebben. Zeker als ze begint te spetteren met water!” 

Cobber CB009 Geborsteld Messing PVD
Hoofddouche 30mm M106

Badkamertips van Ingeborg

  • “Door materialen en kleuren te combineren, maak je je badkamer spannend en speels. We zijn vaak geneigd om op safe te spelen, maar het is juist leuk om de badkamer eigen te maken met een bijzondere tegel of een kraan in een gedurfde kleur.
  • Zet je badkamer niet té vol met accessoires. Een paar goedgekozen items zijn genoeg. In onze badkamer zijn dat bijvoorbeeld een badmat, handdoekhaakjes in geborsteld messing en lekkere verzorgingsproducten.
  • Zorg dat de badkamer een afspiegeling is van het huis en z’n bewoners. Wij wonen achter de duinen en dat heeft ons geïnspireerd in het kleurpalet.”   

Bekijk Ingeborg op Instagram! @tofinterieur

Of neem een kijkje op haar website! http://www.tofinterieur.nl

 

Bekijk alle foto’s van de badkamer van Ingeborg:

Op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze acties en nieuwsberichten? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

Volg ons!

© 2023 Hotbath – Privacy Statement – Algemene Voorwaarden

Download het media pakket!

U staat op het punt om het media pakket te downloaden. Bij het gebruik van het pakket vragen wij altijd een vermelding van Hotbath. Dit kan bijvoorbeeld door ons te benoemen in het bericht of ons te taggen in het dat u plaatst. Door dit pakket te downloaden gaat u hiermee akkoord. Wenst u de beelden zonder vermelding te gebruiken? Dan heeft u hiervoor schriftelijke toestemming nodig. 

Bedankt voor het downloaden!

Pin It on Pinterest

preloader