Hotbath Blog

LAAT JE INSPIREREN

Wij zijn constant bezig met het volgen van de allerlaatste trends op het gebied van interieur, want hier spelen wij graag op in. Zijn gouden kranen een trend?
Dan zorgen wij ervoor dat onze klanten kunnen slagen voor een gouden kraan. Om deze trends te signaleren, doen we veel onderzoeken.
Als je je badkamer opnieuw wilt inrichten, is het natuurlijk leuk om online te shoppen voor mooie nieuwe badkamer & toilet accessoires.
Als je echt een nieuwe stijl in je badkamer wilt, kun je die natuurlijk ontdekken door onze blogs te lezen.

Geborsteld Messing (BBP)

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld messing? Je hoeft er geen afscheid van te nemen als je kiest voor de finish BBP, ofwel geborsteld messing PVD. Dankzij de coating ziet een kraan in deze finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit. Het is een duurzame keuze en een materiaal waar metaalcorrosie, oxidatie en krassen geen vat op hebben. Kortom, een finish die de tand des tijds als geen ander doorstaat en zijn schoonheid behoudt.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze acties en nieuwsberichten? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

Volg ons!

© 2023 Hotbath – Privacy Statement – Algemene Voorwaarden

Download het media pakket!

U staat op het punt om het media pakket te downloaden. Bij het gebruik van het pakket vragen wij altijd een vermelding van Hotbath. Dit kan bijvoorbeeld door ons te benoemen in het bericht of ons te taggen in het dat u plaatst. Door dit pakket te downloaden gaat u hiermee akkoord. Wenst u de beelden zonder vermelding te gebruiken? Dan heeft u hiervoor schriftelijke toestemming nodig. 

Bedankt voor het downloaden!

Pin It on Pinterest

preloader