Cobber Living Colours

Cobber zorgt voor leven in huis

Van de kleurrijke serie Cobber zijn maar liefst vijf van de vijftien finishes beschikbaar in living colour. Dit houdt in dat het product afgewerkt is zonder oppervlakte bescherming, waardoor deze op een natuurlijke wijze van kleur verandert. Dit natuurlijke patina zorgt voor een prachtig levendig resultaat en wij noemen deze finishes dan ook onze living colours.

NB – Gepolijst Messing

BB – Geborsteld Messing

BC – Geborsteld Koper

AB – Verouderd Messing

NI – Glans Nikkel

Uniek vanaf de eerste aanraking

Vanaf het moment van de eerste aanraking, komt de kraan tot leven. Langzaam ontstaat er een prachtig karakteristiek patina. Hoe dit er precies uitziet is lastig te omschrijven. Iedere kraan, ieder oppervlak, ontwikkelt zich op zijn eigen unieke wijze en dat maakt de living colours juist zo speciaal. Zo verandert bijvoorbeeld de glans, kunnen er onregelmatigheden ontstaan en wordt de finish soms lichter of donkerder. Het patina van de kraan is onvoorspelbaar en daarmee helemaal uniek.

Eindeloos combineren

Cobber staat bekend als dé trendy designkraan waarin vorm, kleur en innovatie samenkomen. Naast living colours, zijn er nog tien andere prachtige finishes beschikbaar. Dankzij de ruime keuze zijn de combinaties en mogelijkheden eindeloos. Van een wastafelmengkraan, tot een compleet ingerichte badkamer. Cobber past bij iedere woonstijl!

CB004

Onderhoud

Het is belangrijk om de kranen goed te onderhouden en op de juiste manier schoon te maken, zonder dat het natuurlijke proces wordt verstoord. De kranen kunnen met water en een zachte schone doek gepoetst worden, zonder het gebruik van (agressieve) schoonmaakmiddelen. Iedere finish kent zijn eigen manier van onderhoud. Lees hier het uitgebreide schoonmaakadvies.

Op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze acties en nieuwsberichten? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

Volg ons!

© 2023 Hotbath – Privacy Statement – Algemene Voorwaarden

Download het media pakket!

U staat op het punt om het media pakket te downloaden. Bij het gebruik van het pakket vragen wij altijd een vermelding van Hotbath. Dit kan bijvoorbeeld door ons te benoemen in het bericht of ons te taggen in het dat u plaatst. Door dit pakket te downloaden gaat u hiermee akkoord. Wenst u de beelden zonder vermelding te gebruiken? Dan heeft u hiervoor schriftelijke toestemming nodig. 

Bedankt voor het downloaden!

Pin It on Pinterest

preloader