Wastafelkranen

Kies de juiste wastafelkraan

Handen wassen… Dat is natuurlijk vanzelfsprekend, maar in deze bijzondere tijd is het belangrijker dan ooit! Maar wat voor verschillende wastafelkranen zijn er? Waar moet u op letten? Welke stijlen zijn er? Bij Hotbath zijn er maar liefst tien series beschikbaar met diverse finishes, genoeg keuze! Om het bezoek in de winkels te vereenvoudigen, helpen wij u graag online op weg in uw keuze.

Kies de ideale manier voor montage

Voordat u een keuze maakt in het design van de kraan, is het belangrijk dat deze ook past bij de indeling in de ruimte. Zijn er verschillende manieren van montage mogelijk:

Bladmontage

Ook wel bekend als een opbouwkraan.
Deze wordt bevestigd op of naast de wastafel.

 

Wandmontage

Ook wel bekend als een inbouwkraan en
wordt netjes in de muur weggewerkt.

 

Vloermontage

Dit zijn losstaande kranen en
worden op de vloer gemonteerd.

 

Flexibel inbouwen

Dankzij het 3+3 systeem van Hotbath, is het bij verschillende series mogelijk om zelf te bepalen waar de bediening van kraan komt. Kies voor de bediening links, rechts of boven de uitloop van de kraan.

Kies de serie en het formaat

Nu u een keuze heeft gemaakt in de montage die u wenst, is het tijd om te kiezen voor de serie. Kiest u voor kleurrijk, trendy, luxe of modern? Daarnaast moet u ook alvast rekening houden met het formaat van de wastafelkraan. Deze zijn beschikbaar in verschillende hoogtes en lengtes. De diversiteit in formaten verschilt per serie. Kies bijvoorbeeld voor een hoogte van 16,5 centimeter, 34 centimeter of voor een uitloop van 15 tot 25 centimeter. Er is er altijd wel een die past bij de indeling van de ruimte.

Cobber

‘De kleurrijke serie’
Dankzij de keuze uit maar liefst vijftien finishes is Cobber de meest kleurijke designkraan waarin vorm, kleur en innovatie samenkomen.

 

 

Archie

‘Man van staal’
IJzersterk, stijlvol en een luxe uitstraling in huis. Deze kraan is volledig gemaakt van RVS 316 en de hendel van de kraan heeft een strakke uitwerking: Vinyl Touch. 

Buddy

‘De betrouwbare vriend’
Eén van de krachtigste kranenseries van Hotbath met een stoere en tijdloze uitstraling. Met Buddy kan het niet fout gaan! 

 

Laddy

‘Elegantie ten top’
Sierlijk, tijdloos en elegant. Een kraan met een clean design en een verfijnd ontwerp, die met name tot z’n recht komt in een kleinere badkamer.

Chap

‘Modern, met een klassieke twist’
De klassieke kruisgreep is in een modern jasje gestoken en dat maakt de Chap helemaal van nu. 

 

Friendo

‘Water was nog
nooit zo chic’

Een stijlvolle kraan met strakke lijnen, die zorgt voor een luxueuze beleving dankzij de cascade uitloop.

 

Amice

Vrind in den badkamer’
Met een authentieke uitstraling terug naar toen, maar met de kwaliteit van nu. Makkelijk in het gebruik dankzij de kenmerkende kruisgrepen. 

Gringo

‘Terug naar de basis’
Gekenmerkt door een tijdloze uitstraling en een hoge mate van gebruiksgemak. Het is een kraan zonder poespas, maar met de kwaliteit die van je Hotbath mag verwachten. 

Bloke

‘Kraan met een eigen karakter’
Een grove kraan, die zich thuis voelt in een minimalistische omgeving. De serie schittert van eenvoud, maar is ook gedurfd door z’n kubistische uiterlijk.

Bro!

‘Italiaans design in z’n puurste vorm’
Ontworpen door de Italiaanse designers van BMB progretti. De serie is modern en tijdloos door de strak vormgegeven lijnen.

 

Op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze acties en nieuwsberichten? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

Volg ons!

© 2023 Hotbath – Privacy Statement – Algemene Voorwaarden

Download het media pakket!

U staat op het punt om het media pakket te downloaden. Bij het gebruik van het pakket vragen wij altijd een vermelding van Hotbath. Dit kan bijvoorbeeld door ons te benoemen in het bericht of ons te taggen in het dat u plaatst. Door dit pakket te downloaden gaat u hiermee akkoord. Wenst u de beelden zonder vermelding te gebruiken? Dan heeft u hiervoor schriftelijke toestemming nodig. 

Bedankt voor het downloaden!

Pin It on Pinterest

preloader