Hotbath’s   Top 10

Hotbath’s Top 10

Een jaar vol prachtige kranen, inspirerende content, hemelse villa’s en badkamers waarvan zelfs wij sprakeloos waren!

In Hotbath’s top 10 hebben we voor jou de top 10 meest verkochte series/kranen en de best bekeken projecten van 2020 op een rijtje gezet.
Bekijk snel welke series en kranen in 2020 het meest populair waren en droom weg bij de best bekeken projecten.

Top 10: meest verkochte series

De Cobber serie is de absolute nummer één als het aan komt op het aantal verkochte series. Wat de Cobber zo populair maakt is dat deze serie verkrijgbaar is in maar liefst 15 verschillende finishes. Zo zijn de kranen bijvoorbeeld verkrijgbaar in stoer mat zwart of luxueus geborsteld koper. De Cobber kranen zijn dan ook echte eyecatchers die de show stelen in elke badkamer.

Op een respectabele tweede plek vinden we kranenserie Archie. Archie is een ijzersterke en toch elegant vormgegeven kraan. Een echte aanwinst voor met name de moderne badkamer, keuken of toilet. Deze serie is uitgevoerd in RVS 316; roestvrij staal van de allerbeste kwaliteit. Hierdoor kun je jarenlang blijven genieten van deze kranen. Door zijn vrijwel onverwoestbare karakter is Archie daarnaast ook een hele duurzame keuze.

 

Op plek nummer drie staat Buddy. Buddy is één van de meest robuuste kranenseries van Hotbath met een solide en tijdloze uitstraling. De kranenserie Buddy bestaat uit een groot aantal verschillende modellen in chroom of geborsteld nikkel. Op deze serie raak je nooit uitgekeken. Voor ons is het dan ook eigenlijk geen verrassing dat Buddy hoog in de lijst is geëindigd. Het is een serie waar je echt op kunt bouwen.

Een opvallende nieuwkomer in de Hotbath top 10 is de serie Mate. Bij deze serie staat comfort voorop en deze is dan ook voorzien van vele luxe comfortopties; bodyjets, cascade uitlopen en zelfs LED verlichting. Dit is het bewijs dat wellness in huis aan populariteit wint! In een hectisch bestaan, zorgt Mate voor ultieme comfor en volledige ontspanning.

Staat jouw Hotbath kraan ook tussen de meest verkochte series?

Bekijk hier de gehele top 10:
1          Cobber
2          Archie
3          Buddy
4          Get Together
5          Laddy
6          Mate
7          Cobber X
8          Friendo
9          Dude
10        Bro

Top 10: best bekeken kranen

We wisten al dat de Cobber een razend populaire serie was en dat blijkt ook weer uit het aantal views; De Cobber inbouw wastafelmengkraan CB005 staat zowel op de eerste als de tweede plek. De eerste plek is voor de uitloop van 18cm, de tweede voor die van 25cm. Deze inbouw wastafelmengkraan is met name populair dankzij het innovatieve 3+3 inbouwsysteem. Door dit systeem kan de kraan op wel 3 verschillende manieren geplaatst worden. De kraan kan hierdoor dus volledig worden aangepast aan de specifieke indeling van jouw badkamer. De hendel kan links, rechts of aan de bovenkant geplaatst worden voor het ultieme gebruiksgemak. Helemaal handig als er iemand in het huishouden linkshandig is!

Ook de derde plek is gereserveerd voor een kraan uit de Cobber serie; dit keer de prachtige opbouw stortdoucheset Cobber SDS9. Deze doucheset bestaat uit een stijlvolle hoofddouche, een praktische handdouche en een bijpassende thermostaat. 

 

De elegante uitstraling van deze set geeft een echte boost aan je badkamer en door de heerlijke riante stralen van de hoofddouche, voorzien van het SPS systeem, wil je nooit meer anders!

Lees ook de ervaring van Erna & Martin. Erna en Martin houden allebei erg van douchen en hebben maar liefst twee SDS9 stortdouchesets, in mat zwart en rosé goud.

De wens van Erna en Martin was een bijzondere badkamer, die je niet overal ziet. Voor de eerste badkamer is gekozen voor stoere steenstrips en ledverlichting met kranen in de finish mat zwart. De sfeer in de tweede badkamer is wat strakker met lichte tegels en een modern wastafelmeubel. Om te voorkomen dat het te saai zou worden, zijn hier alle kranen in rosé goud uitgevoerd… Lees verder

In de  Hotbath top 10 staan verder nog 3 andere douchesets, namelijk de Cobber IBS20A, de Get Together IBS1A én de Get Together IBS1.

Bekijk de hele Top 10:

1          Cobber CB005-18
2          Cobber CB005-25
3          Cobber SDS9
4          Cobber IBS20A
5          Buddy B021
6          Get Together IBS1A
7          Cobber CB7071
8          Get Together IBS1
9          Cobber CB003C
10        Cobber CB077

Top 10: best bekeken projecten

Als je onze top 10 van meest populaire series en kranen hebt gezien, zal het je niet verbazen dat ook hier onze kranenserie Cobber de top 3 domineert. Niet alleen consumenten, maar ook architecten kiezen massaal voor deze populaire kranenserie.

Op de eerste plek de droomvilla van Architect Marco van Veldhuizen:
De opdrachtgevers hadden een duidelijk idee van de te realiseren woning. Zij zijn erg gecharmeerd van mooie huizen en wilden graag een woning met een wow-effect”, verteld Marco. Om de badkamers in deze indrukwekkende villa te laten stralen heeft hij gebruik gemaakt van kranen uit onze Cobber en Buddy serie.

 

De tweede plaats is voor de ‘Woning Ibizastijl’ van architect Teun Fleskens. Hij heeft samen met de eigenaren van de woning een echt droomhuis gerealiseerd. De bewoners vonden het leuk om zelf hun huis te ontwerpen en vroegen Teun Fleskens om met ze mee te denken. Dit resulteerde in een prachtige open en-suite badkamer met een vrijstaand bad en diverse prachtige kranen uit de Cobber serie. 

Op de derde plaats, maar ook zeker het bekijken waard, staat het project van Architect Marco Daverveld; In elf jaar tijd transformeerde hij de boerderij om tot een heerlijk droomhuis. Vanaf de koop heeft de eigenaar de hele woning aangepakt.  Marco heeft de dubbele wasbak zelf ontworpen, welke prachtig staat in combinatie met het vrijstaande bad. Ook in deze badkamer werd gekozen voor verschillende Cobber kranen.

Doe inspiratie op en droom weg! Op naar jouw ideale badkamer.
Bekijk de best bekeken projecten hier:

1          Marco van Veldhuizen
2          Woning Ibizastijl
3          Marco Daverveld
4          Lenz Architecten
5          Hotbath Riverdale
6          Thomas de Gier
7          Ambassade
8          Architect Nomaa
9          Droomhuis in de bollenstreek
10        Beaten Hybos Architecten

Op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze acties en nieuwsberichten? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

Volg ons!

© 2023 Hotbath – Privacy Statement – Algemene Voorwaarden

Download het media pakket!

U staat op het punt om het media pakket te downloaden. Bij het gebruik van het pakket vragen wij altijd een vermelding van Hotbath. Dit kan bijvoorbeeld door ons te benoemen in het bericht of ons te taggen in het dat u plaatst. Door dit pakket te downloaden gaat u hiermee akkoord. Wenst u de beelden zonder vermelding te gebruiken? Dan heeft u hiervoor schriftelijke toestemming nodig. 

Bedankt voor het downloaden!

Pin It on Pinterest

preloader