Geen badkamer, maar een spa!

Interieurstylist en Hotbath-fan Justine Zeegers van @lajustine deelt haar ervaring: “De kranen van Hotbath zijn met ‘de levende kleur en het karakteristiek patina’ voor ons de perfecte cocktail voor de meest mooie badkamer ooit” 

Karakteristiek patina

Ik spat elke keer uiteen van blijdschap als ik over de drempel van de badkamer stap. Een mix van trots en ontspanning voel ik in elke cel van mijn lijf. Nog steeds vind ik het bijzonder hoe wij ons project op poten hebben weten te zetten.

Nee, niet geheel van a tot z. Maar als je eerst begint met schetsen en daarna overgaat tot Sketchup (en je dus van visualisatie tot realisatie gaat) ben je al gauw heel nauw betrokken bij het creëren van jouw eigen spa. Ja, zo noem ik het altijd. Geen badkamer, maar een spa!

In deze ruimte blokken we: me-time, denken we na, voeren we gesprekken, zingen we (kinder)liedjes en blazen we bubbels weg.

Kortom, in onze badkamer hebben we rust. Maar er wordt ook geleefd. Je kunt het zien als een perfecte reis. Het sanitair van Hotbath was een ultieme uitgestoken hand. En dan heb ik het uiteraard over de Cobber Living Colours. De naam zegt het al: het leeft. Elke druppel en spetter staat er voor altijd op getekend, wat de producten met deze finish zo mega uniek maakt. De staande badkraan van Hotbath mag gezien worden. Waarom achter het bad plaatsen? Nee, we hebben er juist voor gekozen om deze in het zicht te houden! Deze kranen verdienen hun aandacht en horen niet achter een item of in de hoek.

Gifje_Geen badkamer maar spa
CB005 & CB077 geborsteld_messing
CB005 geborsteld messing
Hotbath Cobber geborsteld messing
CB077 geborsteld messing
#MyHotbath meisje

In totaal zijn er vijf Living Colours beschikbaar: Gepolijst Messing, Geborsteld Messing, Geborsteld Koper, Verouderd Messing en Glans Nikkel. Wij hebben gekozen voor de finish Geborsteld Messing.

Uiteraard zetten we de lijn door en zijn de prachtige knoppen van de douche van Hotbath voor altijd in de Marokkaanse designtegels bevestigd. Hoe groter de douche, hoe beter! Wat een mega verwennerij als je je laat onderdompelen door de flow van het water dat uit de kranen van Hotbath komt. We wilden het ruimtelijke gevoel benadrukken en hebben ervoor gekozen om ook de rest van het sanitair in te laten bouwen. Om zo elk detail net zoveel de aandacht geven. Geen kranen vóór onze Marokkaanse designtegels, maar ook niet voor onze marmeren wand, die -ook- zijn leven heeft geleid door in alle rust de aderen te volgen van deze marmeren plaat.

De ingrediënten: nude-tinten, mat wit (wat zich wél heel liefelijk op de achtergrond houdt), ons badkamermeubel van natuurlijk hout , de handgemaakte Marokkaanse designtegels, het marmeren blad en echt waar, het prachtige sanitair met zijn ‘levende kleur en het karakteristieke patina’ is voor ons de perfecte cocktail voor de meest mooie badkamer ooit.

Salud, Justine Zeegers

Instagram: Lajustine

Op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze acties en nieuwsberichten? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

Volg ons!

© 2023 Hotbath – Privacy Statement – Algemene Voorwaarden

Download het media pakket!

U staat op het punt om het media pakket te downloaden. Bij het gebruik van het pakket vragen wij altijd een vermelding van Hotbath. Dit kan bijvoorbeeld door ons te benoemen in het bericht of ons te taggen in het dat u plaatst. Door dit pakket te downloaden gaat u hiermee akkoord. Wenst u de beelden zonder vermelding te gebruiken? Dan heeft u hiervoor schriftelijke toestemming nodig. 

Bedankt voor het downloaden!

Pin It on Pinterest

preloader