Landelijke badkamer

Dé ingrediënten voor een landelijke badkamer

Een landelijke badkamer is warm en sfeervol door het gebruik van hout, doorleefde materialen zoals natuursteen en handgemaakte tegels. De finishing touch? Kranen met een romantisch en nostalgisch tintje. Keuze genoeg bij Hotbath. Laat je inspireren!

Hout, natuursteen en romantische kranen

In een landelijke badkamer mag hout absoluut niet ontbreken. Laat het terugkomen in een wastafelmeubel, accessoires zoals planken en spiegels of in tegels met de uitstraling van hout. In een landelijke badkamer zien we vaak elementen van natuursteen, bijvoorbeeld een waskom met een organische of juist strakke vorm. Ontwerpen met een knipoog naar vroeger zijn een perfecte aanvulling op een badkamer met een landelijke touch. Denk aan romantische kranen, klassieke douchesets en een wastafelmeubel met een retro tintje. Anne Eva van Maison Massier bewijst dat landelijk absoluut niet oubollig is. Ze heeft kranenserie Cobber in de Living Colour gepolijst messing gecombineerd met een klassiek wastafelmeubel, waskommen van marmer, handgemaakte tegels en een bad op pootjes.

Buddy - Groen in de badkamer
Buddy - Groen in de badkamer

Nostalgische kraan: Amice

Met een kraan kun je je badkamerstijl benadrukken. Kranenserie Amice van Hotbath in glanzend chroom is dé finishing touch van een landelijke badkamer. De kraan heeft een nostalgische uitstraling en is een aanwinst voor een klassieke of landelijke badkamer. Amice is makkelijk in gebruik door de kenmerkende kruisgrepen, die je gemakkelijk open en dicht draait. Dankzij het keramische binnenwerk blijven de grepen jarenlang soepel bewegen. De kraan is in vele uitvoeringen verkrijgbaar: van een klassieke, ronde hoofddouche tot een nostalgische badmengkraan. Om de badmengkraan helemaal van nu te maken, is het zelfs mogelijk om ‘m op de vloer te monteren. Amice is een kraan met een authentieke uitstraling, maar met de kwaliteit van nu.

Buddy - Groen in de badkamer
Buddy - Groen in de badkamer

Op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze acties en nieuwsberichten? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

Volg ons!

© 2023 Hotbath – Privacy Statement – Algemene Voorwaarden

Download het media pakket!

U staat op het punt om het media pakket te downloaden. Bij het gebruik van het pakket vragen wij altijd een vermelding van Hotbath. Dit kan bijvoorbeeld door ons te benoemen in het bericht of ons te taggen in het dat u plaatst. Door dit pakket te downloaden gaat u hiermee akkoord. Wenst u de beelden zonder vermelding te gebruiken? Dan heeft u hiervoor schriftelijke toestemming nodig. 

Bedankt voor het downloaden!

Pin It on Pinterest

preloader