Kranenserie Gal

​Verfijnde stoere kranen voor jouw badkamer

Zorgeloosheid en perfectie vormen de basis van deze nieuwe serie. Door de jarenlange ervaring in de productie van kranen, komt alle kwaliteit en techniek nu samen in één gloednieuwe serie. Daarnaast krijg je ook nog eens 10 jaar volledige garantie!

Het perfecte meisje onder de jongens

Met haar verfijnde stoere uiterlijk is kranenserie Gal het perfecte meisje onder de populaire jongens van Hotbath. De serie is verkrijgbaar in vijf prachtige finishes en speelt hiermee in op de laatste badkamertrends. Gal is beschikbaar in chroom, mat zwart, geborsteld messing PVD en de twee nieuwe finishes geborsteld gunmetal PVD en geborsteld nikkel PVD.

Donkere kranen komen steeds vaker voor in de badkamer. De finish mat zwart of geborsteld gunmetal PVD zorgen voor een prachtige stoere uitstraling. Met geborsteld gunmetal PVD kies je niet alleen voor een stoere tijdloze uitstraling, met deze finish kies je voor ‘personality’ én een duurzaam karakter. Dankzij de PVD-coating heeft de kraan uitstekende krasbestendigheid. Zelfs na jaren intensief gebruik kan je nog genieten van deze stoere finish.

GL003 Geborsteld Gunmetal PVD
SDSGL9 Geborsteld Messing pvd

Creëer eenheid in de badkamer

​Eenheid creëren in de badkamer is niet altijd even makkelijk. Daarnaast let je bij het kiezen van sanitair ook op de functionaliteit van kranen. Gelukkig heb je met kranenserie Gal een perfecte combinatie van beide. Een complete serie waarmee je de hele badkamer kan voorzien van dezelfde kranen en kies je voor kwaliteit en techniek. Gal bestaat namelijk enkel uit hoogwaardige materialen, zoals de kwalitatieve binnenwerken van Flühs en de nieuwe techniek genaamd Smooth Control. Dankzij deze nieuwe techniek opent, mengt en sluit de kraan zo soepel dat deze onbewuste handeling toch verrassend anders aanvoelt.

Wil je écht iets bijzonders in de badkamer, denk dan eens aan kranen en badkameraccessoires in geborsteld messing PVD. Zo mooi! Het is een eenvoudige manier om je badkamer een unieke uitstraling te geven.

Spiegeltje spiegeltje aan de wand

Gal bestaat uit een groot assortiment aan accessoires, waaronder 2 splinternieuwe spiegels. Nooit meer last van condens op de spiegel of slecht zicht, dankzij de ingebouwde verlichting en spiegelverwarming. De spiegels zijn voorzien van IP44 LED verlichting waardoor de spiegel spatwaterdicht is en daarmee uitermate geschikt is voor in de badkamer.

De spiegels zijn verkrijgbaar in 2 formaten: 70 x 50 cm en 80 x 60 cm. Beide spiegels zijn zowel horizontaal als verticaal te plaatsen, zodat deze perfect aansluiten op het wastafelmeubel.

In een romantische bui of juist goed licht nodig? De spiegels zijn tevens voorzien van 2 soorten verlichting, warm en helder licht.

Spiegel MG086

Op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze acties en nieuwsberichten? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

Volg ons!

© 2023 Hotbath – Privacy Statement – Algemene Voorwaarden

Download het media pakket!

U staat op het punt om het media pakket te downloaden. Bij het gebruik van het pakket vragen wij altijd een vermelding van Hotbath. Dit kan bijvoorbeeld door ons te benoemen in het bericht of ons te taggen in het dat u plaatst. Door dit pakket te downloaden gaat u hiermee akkoord. Wenst u de beelden zonder vermelding te gebruiken? Dan heeft u hiervoor schriftelijke toestemming nodig. 

Bedankt voor het downloaden!

Pin It on Pinterest

preloader