Dé redenen om voor Hotbath te kiezen

Op zoek naar innovatieve, luxueuze sanitair oplossingen? Bij Hotbath helpen we je graag het maximale uit je badkamer, toilet en keuken te halen! Vanuit ons hoofdkantoor, gevestigd aan de oevers van de Wiltonhaven te Schiedam, zorgen we er voor dat onze Italiaanse design kranen straks de show stelen in jouw badkamer! Dit zijn dé redenen om voor Hotbath te kiezen.

Italiaans vakmanschap

Als het op de productie van onze kranen aan komt moeten we één ding toegeven; we zijn wellicht een tikkeltje perfectionistisch. Daarom vindt de productie van alle kranen en accessoires uitsluitend plaats rond het idyllische Ortameer in Italië. In onze ervaring zijn hier simpelweg de beste kraanspecialisten ter wereld gevestigd. De producenten en fabrikanten rondom het meer staan bekend om hun jarenlange ervaring in metaalbewerking, verchromen, thermostaat technologie en assemblage.

Voor ieder wat wils

Het succesverhaal van Hotbath begon met fonteinkraan Dude, maar groeide al snel uit tot een complete serie kranen. Inmiddels bestaat ons assortiment uit badkamer, toilet- en keukenoplossingen voor elke stijl. En zijn een aantal series zelfs uitgebreid met bijbehorende accessoires. Maak je badkamer bijvoorbeeld af met een WC borstelhouder, toiletrolhouder of zeeppompje in dezelfde afwerking als je kraan. Met maar liefst zeventien series, waarvan veertien kranenseries en een uitgebreide lijn met accessoires is er voor ieder wat wils. Neem bijvoorbeeld de Cobber serie; strak Italiaans design verkrijgbaar in wel vijftien finishes. Wist je dat Hotbath één van de eerste was die het mogelijk maakte om uit zoveel verschillende finishes te kiezen?

Duurzaamheid en innovatie

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Om onze producten nog energiebesparender en duurzamer te maken, hebben we een aantal unieke systemen ontwikkeld. Zo zorgt het Flower Power System er bijvoorbeeld voor dat de kranen koud water geven in de neutrale stand (recht naar voren). In tegenstelling tot conventionele éénhendel kranen, waar pas koud water uit komt als de kraan volledig naar rechts wordt gedraaid. Zo gaan de kranen dus ongemerkt zuinig om met warm water en is het bijkomende voordeel dat de kraan ‘in rust’ altijd netjes naar voren staat. Win-win dus! Verder zorgen bijna al onze douchesets voor een waterbesparing tot wel 50% dankzij het innovatieve EcoAir System. Dit alles uiteraard zonder op comfort en genot in te leveren.

Flower Power System

Hoogwaardige techniek

Vrijwel al onze kranen zijn uitgevoerd met kwalitatief hoogwaardige binnenwerken van Flühs Drehtechnik uit Duitsland. ’s Werelds grootste en meest innovatieve bedrijf op het gebied van binnenwerken in de kranenindustrie. Dankzij de uitmuntende kwaliteit van de binnenwerken gaan de kranen altijd soepel open en dicht, kan de waterstroom gemakkelijk worden bediend en hebben de kranen een jarenlange levensduur. Je krijgt van ons dan ook maar liefst 10 jaar garantie op de binnenwerken van Flühs!

Naast de hoogwaardige binnenwerken onderscheiden onze kranen zich ook door het revolutionaire 3 + 3 inbouwsysteem. Hierdoor kunnen de kranen op maar liefst drie verschillende manieren gemonteerd worden. Plaats de hendel bijvoorbeeld links van of boven je kraan. Zo kun je het ontwerp helemaal naar je persoonlijke wensen aanpassen. Meer lezen over de techniek achter de kranen?

Inspiratie Studio

Nieuwsgierig geworden naar Hotbath? Professionals en architecten zijn van harte welkom in de Inspiratie Studio in Schiedam. Een exclusieve ontmoetingsplek waar het mogelijk is om de collectie van Hotbath met alle zintuigen te ervaren. Hier draait het om inspireren, het ervaren van de Italiaanse perfectie en het geven van advies, zodat elk project een succes wordt. Maak een afspraak!

Op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze acties en nieuwsberichten? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

Volg ons!

© 2023 Hotbath – Privacy Statement – Algemene Voorwaarden

Download het media pakket!

U staat op het punt om het media pakket te downloaden. Bij het gebruik van het pakket vragen wij altijd een vermelding van Hotbath. Dit kan bijvoorbeeld door ons te benoemen in het bericht of ons te taggen in het dat u plaatst. Door dit pakket te downloaden gaat u hiermee akkoord. Wenst u de beelden zonder vermelding te gebruiken? Dan heeft u hiervoor schriftelijke toestemming nodig. 

Bedankt voor het downloaden!

Pin It on Pinterest

preloader