Hotbath Projecten

Projecten

Badkamer inspiratie nodig voor je nieuwe badkamer? Of een make-over van je bestaande badkamer? Bekijk hier talloze inspirerende badkamers en badkamer stijlen. In ieder project komen de kranen van Hotbath prachtig naar voren. De architecten volgen de laatste badkamertrends en leveren stuk voor stuk schitterende resultaten af. Op zoek naar kranen in verschillende finishes? Bekijk dan de projecten met onze Cobber kranen, deze zijn in maar liefst 15 finishes beschikbaar.
 
Genoeg badkamer inspiratie om van jouw badkamer de fijnste plek in huis te maken! Laat je snel inspireren door de projecten en doe de mooiste styling ideeën op.

Op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze acties en nieuwsberichten? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

Volg ons!

© 2023 Hotbath – Privacy Statement – Algemene Voorwaarden

Download het media pakket!

U staat op het punt om het media pakket te downloaden. Bij het gebruik van het pakket vragen wij altijd een vermelding van Hotbath. Dit kan bijvoorbeeld door ons te benoemen in het bericht of ons te taggen in het dat u plaatst. Door dit pakket te downloaden gaat u hiermee akkoord. Wenst u de beelden zonder vermelding te gebruiken? Dan heeft u hiervoor schriftelijke toestemming nodig. 

Bedankt voor het downloaden!

Pin It on Pinterest

preloader