Project – Architect Nomaa

Het eindresultaat van een villa die enerzijds past binnen de omgeving en anderzijds volledig aansluit bij de wensen van de opdrachtgevers.

CB077

In een typisch, oer-Hollands landschap met lintbebouwing staat een luxe nieuwbouwvilla met modern-landelijk karakter. Deze villa heeft een bijzonder architectuur en interieur die op naam staan van NOMAA | architectuur & interieur.

Dit architectenbureau, gevestigd in Rotterdam, wist op deskundige en creatieve wijze de wensen van de opdrachtgevers te vertalen naar een ontwerp op maat, en de uitvoering zodanig te begeleiden dat alles tot in de puntjes nauwkeurig werd gerealiseerd.

Architectenbureau: NOMAA
Fotografie: Jurrit van der Waal, The Art of Living magazine

Op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze acties en nieuwsberichten? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

Volg ons!

© 2021 Hotbath – Privacy Statement – Algemene Voorwaarden

Product added successful

Download het media pakket!

U staat op het punt om het media pakket te downloaden. Bij het gebruik van het pakket vragen wij altijd een vermelding van Hotbath. Dit kan bijvoorbeeld door ons te benoemen in het bericht of ons te taggen in het dat u plaatst. Door dit pakket te downloaden gaat u hiermee akkoord. Wenst u de beelden zonder vermelding te gebruiken? Dan heeft u hiervoor schriftelijke toestemming nodig. 

Bedankt voor het downloaden!

preloader