Project – Heerenhuisch ’s-Hertogenbosch

Een eigenhandig gerenoveerd pand uit 1906 in hartje ’s-Hertogenbosch, waarbij kranen uit onze Cobber serie zijn gebruikt.

M100

CB077

CB005

M443

CB041

Het is April 2017 als Heerenhuisch dit prachtige pand uit 1906 in hartje ’s-Hertogenbosch met uitzicht op de oude stadsmuur en rivier de dommel aankoopt.
Het pand was toen al tientallen jaren verwaarloosd en voldeed niet aan de moderne standaard. Het pand was bijvoorbeeld niet voorzien van centrale verwarming, warm water of enige andere vorm van comfort.

In 1,5 jaar tijd is het gehele pand eigenhandig gerenoveerd naar een nu statig, sfeervol en moderne woning. Authentieke details zoals de originele plafondornamenten, het oude trappenhuis en de prachtige glas in lood ramen zijn weer in oude glorie hersteld en aangevuld met houten vloeren, hoge plinten en een luxueus interieur waarbij kranen uit onze Cobber serie zijn gebruikt.

Tegenwoordig is Heerenhuisch beschikbaar als inspirerende locatie voor bijvoorbeeld workshops en brainstormsessies, maar ook als locatie voor fotoshoots en filmopnames.

Instagram: www.instagram.com/heerenhuisch

Website: www.heerenhuisch.com

Op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze acties en nieuwsberichten? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

Volg ons!

© 2021 Hotbath – Privacy Statement – Algemene Voorwaarden

Product added successful

Download het media pakket!

U staat op het punt om het media pakket te downloaden. Bij het gebruik van het pakket vragen wij altijd een vermelding van Hotbath. Dit kan bijvoorbeeld door ons te benoemen in het bericht of ons te taggen in het dat u plaatst. Door dit pakket te downloaden gaat u hiermee akkoord. Wenst u de beelden zonder vermelding te gebruiken? Dan heeft u hiervoor schriftelijke toestemming nodig. 

Bedankt voor het downloaden!

preloader