Project Marco van Veldhuizen

Marco van Veldhuizen

De villa is gelegen in een sfeervol dorp. De aansprekende architectuur met bijzondere gevelstructuur, tijdloze uitstraling en een combinatie van verschillende natuurlijke materialen, verraadt al gauw dat het hier om een woning van Studio Marco van Veldhuizen gaat. Maar toch heeft de villa ook een heel eigen karakter waarin de persoonlijkheid van de opdrachtgevers terugkomt. “De opdrachtgevers hadden een duidelijk idee van de te realiseren woning”, vertelt hij. “Zij zijn erg gecharmeerd van mooie huizen en wilden graag een woning met een wow-effect. De lat kwam hierdoor direct hoog te liggen, wat het project extra leuk en uitdagend maakte.”

Om de badkamers in deze indrukwekkende villa te laten stralen heeft Marco van Veldhuizen gebruik gemaakt van kranen uit onze de Cobber en Buddy serie.

Tekst: Dana Otten
Fotografie: Jaro van Meerten, The Art of Living magazine

B005J

B073

Op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze acties en nieuwsberichten? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

Volg ons!

© 2023 Hotbath – Privacy Statement – Algemene Voorwaarden

Download het media pakket!

U staat op het punt om het media pakket te downloaden. Bij het gebruik van het pakket vragen wij altijd een vermelding van Hotbath. Dit kan bijvoorbeeld door ons te benoemen in het bericht of ons te taggen in het dat u plaatst. Door dit pakket te downloaden gaat u hiermee akkoord. Wenst u de beelden zonder vermelding te gebruiken? Dan heeft u hiervoor schriftelijke toestemming nodig. 

Bedankt voor het downloaden!

Pin It on Pinterest

preloader