Project – Woning Ibizastijl

Ooit lag hier een golfbaan, maar de gemeente besloot de grond te verkavelen. Er kwam een ondernemend echtpaar als winnaar uit.

Cobber CB005-18

Ooit lag hier een golfbaan, maar die was al tijden niet meer in gebruik. De gemeente besloot de grond te verkavelen. Voor dit perceel, prachtig gelegen aan de rand van een Brabants bos, kwam een ondernemend echtpaar als winnaar uit de bus. Vlak bij haar geboortegrond kon de bewoonster haar droomhuis realiseren. Een lange oprijlaan omzoomd met oude bomen leidt naar een villa waar comfort de boventoon voert. En waar aan het zwembad het Ibizagevoel nooit ver weg is.

Een unieke Oostenrijkse skihut en het relaxte Ibizagevoel; die bijzondere combinatie vormde de inspiratiebron voor deze villa. En dus begon dit project met een interessante uitdaging. De bewoners vonden het leuk om zelf hun huis te ontwerpen. Ze vroegen Teun Fleskens, een bevriende designer, om met ze mee te denken.

Fotografie: Jaro van Meerten, The Art of Living magazine

Op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze acties en nieuwsberichten? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

Volg ons!

© 2021 Hotbath – Privacy Statement – Algemene Voorwaarden

Product added successful

Download het media pakket!

U staat op het punt om het media pakket te downloaden. Bij het gebruik van het pakket vragen wij altijd een vermelding van Hotbath. Dit kan bijvoorbeeld door ons te benoemen in het bericht of ons te taggen in het dat u plaatst. Door dit pakket te downloaden gaat u hiermee akkoord. Wenst u de beelden zonder vermelding te gebruiken? Dan heeft u hiervoor schriftelijke toestemming nodig. 

Bedankt voor het downloaden!

preloader