Secret
    Santa

Cadeaus uitzoeken voor de Speelgoedbank

Hotbath speelt secret santa

Bij Hotbath vinden wij dat ieder kind een kerstcadeau verdient. Dit idee hebben we kunnen realiseren door de speelgoedbank Drechtsteden te helpen. Zo hebben we gezamenlijk ruim 100 kinderen kunnen voorzien van prachtige kerstcadeaus.

Het idee van de Speelotheek om speelgoed in te zamelen ontstond in 2020. Toen de scholen dicht moesten wegens COVID-19. De speelgoedbank zelf moest helaas ook haar deuren sluiten, maar de vrijwilligers wilden iets doen voor kinderen in gezinnen waar weinig tot geen speelgoed beschikbaar is.

Via sociale media, mond-op-mond reclame en netwerkpartners is de vraag uitgezet om speelgoed wat je thuis te veel hebt te doneren aan de Speelotheek. Al het ingeleverde speelgoed werd extra schoongemaakt en gecontroleerd. Van het allerbeste werden mooie speelgoedpakketten gemaakt.

Hotbath heeft hierin een bijdrage geleverd door een mooi bedrag uit te geven aan speelgoed bij de Intertoys. We hebben niet alleen een Hotbath bus vol speelgoed mogen doneren, maar hebben dit speelgoed ook met alle liefde persoonlijk mogen uitkiezen!

Als secret Santa hebben wij met deze mooie actie 100+ gezinnen blij mogen maken. Want elk kind verdient met kerst een mooi cadeau! Wij willen de speelgoedbank Drechtsteden onwijs bedanken voor het opzetten van deze mooie actie!

Hotbath speelt voor Secret Santa
Secret Santa Cadeautjes
Nog meer cadeautjes
Dozen vol cadeautjes

Info speelgoedbank Drechtsteden

Ieder kind moet over goed speelgoed kunnen beschikken.
“Kinderen ontwikkelen door te spelen” Doneert u ook?
Meer info info@speelgoedbankdrechtsteden.nl

De Savornin Lohmanweg 27 · 3317 LA Dordrecht
06-23980802

Logo de Speelgoedbank

Op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze acties en nieuwsberichten? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

Volg ons!

© 2022 Hotbath – Privacy Statement – Algemene Voorwaarden

Download het media pakket!

U staat op het punt om het media pakket te downloaden. Bij het gebruik van het pakket vragen wij altijd een vermelding van Hotbath. Dit kan bijvoorbeeld door ons te benoemen in het bericht of ons te taggen in het dat u plaatst. Door dit pakket te downloaden gaat u hiermee akkoord. Wenst u de beelden zonder vermelding te gebruiken? Dan heeft u hiervoor schriftelijke toestemming nodig. 

Bedankt voor het downloaden!

Pin It on Pinterest

preloader