Project – Marco van Veldhuizen

Architectuur met een bijzondere gevel, tijdloze uitstraling en een combinatie van verschillende natuurlijke materialen.

B005J

B073

De villa is gelegen in een sfeervol dorp. De aansprekende architectuur met bijzondere gevelstructuur, tijdloze uitstraling en een combinatie van verschillende natuurlijke materialen, verraadt al gauw dat het hier om een woning van Studio Marco van Veldhuizen gaat. Maar toch heeft de villa ook een heel eigen karakter waarin de persoonlijkheid van de opdrachtgevers terugkomt. “De opdrachtgevers hadden een duidelijk idee van de te realiseren woning”, vertelt Marco. “Zij zijn erg gecharmeerd van mooie huizen en wilden graag een woning met een wow-effect. De lat kwam hierdoor direct hoog te liggen, wat het project extra leuk en uitdagend maakte.”

Om de badkamers in deze indrukwekkende villa te laten stralen heeft Marco van Veldhuizen gebruik gemaakt van kranen uit onze de Cobber en Buddy serie.

Tekst: Dana Otten | Fotografie: Jaro van Meerten, The Art of Living magazine
Interieurontwerp: Studio Marco van Veldhuizen

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

© 2020 Hotbath – Privacy Statement – Algemene Voorwaarden

Product added successful

Download het media pakket!

U staat op het punt om het media pakket te downloaden. Bij het gebruik van het pakket vragen wij altijd een vermelding van Hotbath. Dit kan bijvoorbeeld door ons te benoemen in het bericht of ons te taggen in het dat u plaatst. Door dit pakket te downloaden gaat u hiermee akkoord. Wenst u de beelden zonder vermelding te gebruiken? Dan heeft u hiervoor schriftelijke toestemming nodig. 

Bedankt voor het downloaden!

preloader