B005J

B073

De villa is gelegen in een sfeervol dorp. De aansprekende architectuur met bijzondere gevelstructuur, tijdloze uitstraling en een combinatie van verschillende natuurlijke materialen, verraadt al gauw dat het hier om een woning van Studio Marco van Veldhuizen gaat. Maar toch heeft de villa ook een heel eigen karakter waarin de persoonlijkheid van de opdrachtgevers terugkomt. “De opdrachtgevers hadden een duidelijk idee van de te realiseren woning”, vertelt Marco. “Zij zijn erg gecharmeerd van mooie huizen en wilden graag een woning met een wow-effect. De lat kwam hierdoor direct hoog te liggen, wat het project extra leuk en uitdagend maakte.”

Om de badkamers in deze indrukwekkende villa te laten stralen heeft Marco van Veldhuizen gebruik gemaakt van kranen uit onze de Cobber en Buddy serie.

Tekst: Dana Otten | Fotografie: Jaro van Meerten
Interieurontwerp: Studio Marco van Veldhuizen

Product added successful
preloader