Hot Bath BV is een Nederlandse onderneming en bestaat uit een internationaal team met stuk voor stuk specialisten op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerp, kraanproductie en marketing. Doelstelling van Hot Bath BV is om zelf een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen, specifiek toegespitst op de exacte vraag van de markt en dat dan te laten produceren.

 

Uit kwaliteitsoverwegingen vindt deze productie volledig in Italië plaats simpelweg omdat Hotbath van mening is dat daar ’s werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen.

 

 

Vanwege de statuur van deze producenten zijn alle producten dan ook 5 jaar volledig gegarandeerd. Hotbath garandeert dat alle onderdelen en of componenten minimaal 10 jaar na beëindiging van een serie leverbaar blijven. Alle Hotbath producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via sanitairspeciaalzaken in Nederland en België.

 

 

Catalogus

 

 

U kunt bladeren door onze catalogus door op onderstaand plaatje te klikken.
 

 

                  

© 2018 Hotbath | design: Grapefish.nl | Privacy Statement