ACE. - Elegante Meesterwerken

De ACE-serie vertegenwoordigt een vooruitstrevende stap in design, functionaliteit en kwaliteit. De serie symboliseert onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige producten die zowel stijlvol als functioneel zijn. Wat deze serie echt onderscheidt, zijn de twee prachtige nieuwe afwerkingen: geborsteld zwart PVD en gepolijst zwart PVD. Met deze innovatieve afwerkingen bieden we een verfijnde en elegante keuze, die perfect past bij hedendaagse badkamerstijlen.

De ACE-serie is ontworpen met aandacht voor detail en vervaardigd volgens de hoogste normen van vakmanschap. Kwaliteit stond altijd voorop. Elk detail, van de vorm van de hendel tot de afwerking van het oppervlak, is met zorg en aandacht vormgegeven, waardoor ACE. een waardevolle investering voor in de badkamer is.

https://media.graphassets.com/RXerz7unQsGuTqBg1lW9

In de ACE-serie introduceren we ook een nieuwe techniek genaamd Velvet Rain. Met Velvet Rain verandert het traditionele douchen van functioneel naar een luxueuze en weldadige ervaring die elegantie en comfort naadloos combineert. De dagelijkse routine zal nooit meer hetzelfde zijn met deze soft touch waterervaring die ontspanning en stressverlichting stimuleert, én dankzij de ingebouwde waterbesparende technologie evengoed een milieubewuste keuze is.

ACE. is verkrijgbaar in de volgende finishes:

Bekijk de hele serie:


© 2005 - 2024 - Hotbath B.V.