Hotbath kranenserie Cobber

Hotbath producten

Hotbath kranen: Een synoniem voor stijl en functionaliteit

Italië, het land van kunst, cultuur en verfijnde esthetiek, staat bekend om zijn vermogen om alledaagse voorwerpen te transformeren in waardevolle kunstwerken. Dit geldt zeker voor Italiaanse badkamerkranen van Hotbath, die een perfecte balans vinden tussen elegantie, functionaliteit en innovatie.

Hotbath kranen worden gekenmerkt door strakke lijnen, subtiele details en hoogwaardige materialen. Deze kenmerken komen prachtig tot uiting in badkamerkranen die vaak fungeren als het middelpunt van de ruimte. Of je nu houdt van een klassieke uitstraling of juist de voorkeur geeft aan een modern en minimalistisch ontwerp, Italiaanse badkamerkranen bieden een overvloed aan keuzes die bij elke smaak passen. Ze voegen een vleugje Italiaanse elegantie en verfijning toe aan iedere badkamer!

Het assortiment

Het succesverhaal van Hotbath begon met fonteinkraan Dude, maar groeide al snel uit tot een complete serie fonteinkranen. Inmiddels bestaat het assortiment uit een groot aantal series met badkamer, toilet- en keukenkranen voor elke stijl. Er zijn een aantal series zelfs uitgebreid met bijbehorende accessoires. Ontdekt ons volledige assortiment!

Uitgelichte series:

Hotbath kranenserie Archie

Archie | Man van staal

Archie, een ijzersterke én stijlvol vormgegeven kraan. Deze serie is uitgevoerd in hoogwaardig RVS 316 én sinds kort ook in 3 nieuwe PVD-finishes. RVS 316 is RVS van de allerbeste kwaliteit, waardoor je jarenlang geniet van deze kraan.

Bekijk Archie

Hotbath kranenserie Cobber

Cobber | Meest kleurrijke serie

Wie op zoek is naar een kleurrijke kraan kan niet om de Cobber serie heen. Deze serie bestaat uit trendy designkranen waarin vorm, innovatie en kleur samenkomen. Beschikbaar in maar liefst 13 finishes, inclusief de prachtige Living Colour reeks.

Bekijk Cobber

Hotbath kranenserie Gal

Gal | Verfijnde stoere kranen

Zorgeloosheid en perfectie vormen de basis van deze nieuwe serie, waarin jarenlange ervaring en expertise van Hotbath professionals samenkomen. Gal biedt hoogwaardige materialen en Flühs binnenwerken, mét 10-jaar volledige garantie.

Bekijk Gal

Italiaans vakmanschap

De productie van alle kranen en accessoires vindt uitsluitend plaats rond het idyllische Ortameer in Italië. Hier zijn simpelweg de beste kraanspecialisten ter wereld gevestigd. De producenten en fabrikanten rondom het meer staan bekend om hun jarenlange ervaring in metaalbewerking, verchromen, thermostaat technologie en assemblage. Zij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen zoals messing en roestvrijstaal, wat er voor zorgt dat de kranen bestand zijn tegen intensief dagelijks gebruik.

Bij de productie van de kranen wordt echt Italiaans vakmanschap toegepast. Alle producten worden met de hand gemaakt en getest waarbij kwaliteit voorop staat. Zo wordt bijvoorbeeld de geborstelde afwerking van alle producten met de hand aangebracht, waardoor er een unieke ambachtelijke uitstraling ontstaat. Deze aandacht voor details resulteert in een assortiment vol prachtige kwalitatieve producten. Laat je inspireren!

Bekijk het hele assortiment aan badkamer, toilet en keukenkranen:


© 2005 - 2024 - Hotbath B.V.