Hotbath kranenserie Amice

Amice

Stijlvolle en klassieke kranen

Amice neemt u mee terug naar toen. De kranen uit deze serie hebben een authentieke uitstraling en maken een klassieke of landelijke badkamer helemaal af. Deze kraan is makkelijk in gebruik door de kenmerkende kruisgrepen. Dankzij het keramische binnenwerk blijven de grepen jarenlang soepel bewegen. Kortom, een kraan met een nostalgische uitstraling, maar met de kwaliteit van nu.

Badkamerkraan met een nostalgisch tintje

Dankzij de Amice kraan waan je je even in een andere tijd. De kraan heeft een authentieke uitstraling en maakt een klassieke of landelijke badkamer helemaal af. Ook is hij makkelijk in gebruik door de kenmerkende kruisgrepen, die je heel gemakkelijk open en dicht draait. Dankzij het keramische binnenwerk blijven de grepen jarenlang soepel bewegen. Amice is een kraan met een nostalgische uitstraling, maar met de kwaliteit van nu. Een ‘vrind in den badkamer’, die klaar is voor de toekomst en zorgt voor jarenlang plezier in je interieur.

Amice is de finishing touch van een keuken, een badkamer en een toilet. Het is dé manier om je favoriete interieurstijl te benadrukken. Combineer een badmengkraan uit de Amice serie bijvoorbeeld met een nostalgisch bad op pootjes of een bad met een klassieke uitstraling. Of combineer een complete glijstang in de doucheruimte met handgemaakte tegels. De mogelijkheden zijn eindeloos. Eén ding is zeker: door te kiezen voor de kranen van Hotbath kies je voor Italiaans vakmanschap. De kranen worden rondom het Italiaanse Orta meer gemaakt door de beste specialisten in kraantechniek ter wereld.

De voordelen van Amice

Amice is verkrijgbaar in vele uitvoeringen. De voordelen van deze kraan op een rij:

  • Zorgt voor een authentieke uitstraling, met de kwaliteit van nu
  • Geschikt voor de keuken, de badkamer én het toilet
  • Verkrijgbaar in chroom
  • Plumber friendly: erg gemakkelijk te installeren
  • 10 jaar garantie op de kwalitatieve en hoogwaardige binnenwerken van Flühs

Vraag je sanitairadviseur naar alle eigenschappen. Onze dealers zijn verspreid door heel Nederland en helpen je graag verder.

Wil je meer zien van deze unieke kranenserie? Laat je inspireren en begin met combineren!

© 2005 - 2024 - Hotbath B.V.