Archie, man van staal 

Archie heeft de uitspraak ‘Man van staal’ te danken aan het ijzersterke materiaal: RVS 316. De serie is volledig gemaakt van een van de beste legeringen die RVS kent. Naast het voordeel dat de serie ijzersterk is, zorgt deze ook nog eens voor een luxe uitstraling in huis. In de juiste belichting schittert Archie als geen ander dankzij de prachtige Vinyl Touch. De gevlinderde afwerking op de hendel heeft dezelfde lichtspiegeling als op een grammofoonplaat en geeft de kraan net die extra ‘touch’. In combinatie met het stoere, sterke RVS is Archie een echte “eyecatcher” in elke ruimte!

Richt woonruimtes gemakkelijk in met Archie. Van industriële ruimte naar een strakke moderne badkamer. Archie past overal en is ook nog eens beschikbaar van volledige vrijstaande badmengkranen tot wastafelmengkranen. Voor iedere ruimte is er wel een kraan die de woning laat schitteren!

Voordelen van Archie:

  • IJzersterk, vrijwel onverwoestbaar
  • Hygiënisch, makkelijk schoon te houden
  • Stijlvol, dankzij de prachtige Vinyl Touch
  • Duurzaam, de serie gaat jarenlang mee
  • Plumber friendly, erg eenvoudig te installeren
  • Flower Power System, geen verspilling van warm water

Volledig RVS 316
De Hotbath serie Archie is ijzersterk door de allerbeste kwaliteit RVS! RVS 316 is een van de beste legeringen die RVS kent. Het materiaal is bestemd tegen vocht, vuil en hoge temperaturen en daardoor vrijwel onverwoestbaar. RVS is een van de meest hygiënische materialen en gemakkelijk schoon te houden. Geniet jarenlang van deze duurzame serie en zorg voor een stijlvolle uitstraling in huis.

Archie straalt in iedere setting:

Archie IBS32

Archie IBS31

Archie configuratie

Op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze acties en nieuwsberichten? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

Volg ons!

© 2021 Hotbath – Privacy Statement – Algemene Voorwaarden

Download het media pakket!

U staat op het punt om het media pakket te downloaden. Bij het gebruik van het pakket vragen wij altijd een vermelding van Hotbath. Dit kan bijvoorbeeld door ons te benoemen in het bericht of ons te taggen in het dat u plaatst. Door dit pakket te downloaden gaat u hiermee akkoord. Wenst u de beelden zonder vermelding te gebruiken? Dan heeft u hiervoor schriftelijke toestemming nodig. 

Bedankt voor het downloaden!

Pin It on Pinterest

preloader