Hotbath Kranenserie Archie Flag

Archie Flag

Ontdek de luxe van Archie Flag

Ontdek de ongeëvenaarde luxe van de Archie Flag collectie, exclusief verkrijgbaar bij Hotbath Flagship dealers. Deze serie staat symbool voor verfijning en kwaliteit, speciaal ontworpen voor degenen die niets minder dan het allerbeste willen voor hun badkamer. Met materialen en afwerkingen die er niet alleen mooi uitzien, maar ook uitzonderlijk duurzaam zijn.

Archie Flag, exclusief verkrijgbaar bij Hotbath Flagship dealers, vertegenwoordigt het toppunt van luxe en kwaliteit.

https://media.graphassets.com/7kGEe9jORBmv21AalYHc

Hoogwaardige materialen

De Archie Flag serie is vervaardigd uit de beste materialen, waaronder RVS 316, geborsteld messing PVD, geborsteld koper PVD en geborsteld gunmetal PVD. Deze materialen zijn gekozen om hun duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht. RVS 316 staat bekend om zijn uitzonderlijke weerstand tegen corrosie. Dit betekent dat zelfs in vochtige omgevingen zoals badkamers, Archie Flag kranen er jarenlang als nieuw blijven uitzien. De geavanceerde PVD-afwerkingen bieden niet alleen een prachtige, verfijnde look, maar ook een uitstekende slijtvastheid

Archie Flag is alleen verkrijgbaar via onze Flagship dealers. Flagship dealers hebben exclusieve toegang tot geselecteerde producten en innovaties die in andere winkels niet getoond worden.

Duurzaamheid en kwaliteit

Elke kraan in de Archie Flag serie is ontworpen met een focus op duurzaamheid en hoogwaardigheid. Dankzij de keuze voor RVS 316 en de diverse PVD-afwerkingen blijven deze kranen jarenlang er uitzien als nieuw en behouden ze hun luxe uitstraling. Dit maakt de Archie Flag serie niet alleen een esthetische keuze, maar ook een verstandige investering voor de toekomst.

Exclusief bij Hotbath Flagship Dealers

De exclusiviteit van de Archie Flag serie draagt bij aan zijn allure. Alleen verkrijgbaar bij geselecteerde Hotbath Flagship dealers, deze exclusiviteit onderstreept de luxe en hoogwaardige aard van de serie.


Bekijk hieronder alle producten uit deze serie!

© 2005 - 2024 - Hotbath B.V.