BLOKE bij Jennifer thuis

Een grove kraan, die zich thuis voelt in een minimalistische omgeving. De serie Bloke schittert van eenvoud, maar is ook gedurfd door z’n kubistische uiterlijk. Voer deze serie door in de hele badkamer voor een spectaculaire uitstraling. Zo ook in de badkamer van Jennifer!

Raak geïnspireerd

Raak geïnspireerd door de prachtige badkamer van Jennifer, waar de serie volledig tot zijn recht komt. ‘Het begon allemaal met een lekkage in de badkamer’ vertelt Jennifer. Ze besloot om de badkamer te verbouwen, maar wilde dit direct goed aanpakken. De huidige badkamer die zij hadden was klein en daarom besloot ze een slaapkamer om te bouwen tot een badkamer om een spa- beleving te creëren.

 

Hotbath serie Bloke

Tijdens de oriëntatie naar badkamermeubels, tegels en kranen heeft Jennifer verschillende badkamerzaken bezocht waarbij ze per toeval tegen de Hotbath serie Bloke aan liep. Het moment dat Jennifer de kranen zag, was zij meteen verkocht door de stoere en aparte look van deze serie. Een echte eyecatcher en zoals Jennifer het ook wel beschrijft: ‘Stoer maar stijlvol’. De opvallende kranen passen volgens haar perfect in de ruime badkamer, omdat deze er direct uitspringen. Jennifer vindt het heerlijk om ontspannen in bad te gaan. Daarom is er gekozen voor een bad waarin je lekker languit kan liggen met daarbij de opbouw bad thermostaat van Bloke (Q020). De inloopdouche zorgt ervoor dat er een ruimtelijk gevoel wordt gecreëerd. Hier is gekozen voor een inbouw douche set (IBS4A2). Zelf vindt Jennifer de handdouche uit de Bloke serie prachtig vanwege het design, omdat het opvallend is en niet standaard rond. Wanneer je de badkamer inloopt, het bad ziet met de badmengkraan en de handdouche geeft dit meteen een stoer gevoel. Daarnaast is het wastafelmeubel ook hoekig wat perfect past bij de wastafelmengkranen (Q003) uit de serie Bloke. Dit maakt het plaatje helemaal compleet.

Groen in de badkamer

‘Planten brengen leven in een huis en maakt het gezellig’, vertelt Jennifer. ‘Het leuke is dat ik 2 jaar geleden helemaal geen planten in huis had, hoogstens 1 of 2. Maar toen ik eenmaal een plant had gekocht volgde er al snel meer.’ Ondertussen staat de woning vol planten, zo ook in haar badkamer. Een echte toegevoegde waarde om meer leven te brengen in de rustig tonende badkamer waar vooral lichte tinten gebruikt worden.

 

Ultieme relax moment

Als je Jennifer vraagt naar haar ultieme relax moment dan geeft ze als antwoord: ‘Een heerlijk bad met een glaasje bubbels en kaarsjes. Daarbij een badolie met een hammam geur voor het ultieme spa-gevoel en om helemaal tot rust te komen.’ Nog meer foto’s zien van de serie Bloke bij Jennifer thuis? Neem dan vooral een kijkje op haar Instagramaccount (@chinchinwise). Hier deelt zij bijna dagelijks prachtige foto’s van haar interieur.
Beeld van Jennifer, Chinchinwise

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

© 2020 Hotbath – Privacy Statement – Algemene Voorwaarden

Product added successful

Download het media pakket!

U staat op het punt om het media pakket te downloaden. Bij het gebruik van het pakket vragen wij altijd een vermelding van Hotbath. Dit kan bijvoorbeeld door ons te benoemen in het bericht of ons te taggen in het dat u plaatst. Door dit pakket te downloaden gaat u hiermee akkoord. Wenst u de beelden zonder vermelding te gebruiken? Dan heeft u hiervoor schriftelijke toestemming nodig. 

Bedankt voor het downloaden!

preloader