Hotbath Cobber X

Cobber X

Ambacht in perfectie

De ruwe gravure maakt Cobber X stoer en opvallend binnen iedere badkamer en keuken. De ruwe ambachtelijke afwerking van de hendel, geeft Cobber X een eigen karakter. Deze unieke kraan is beschikbaar in vier verschillende finishes: chroom, geborsteld nikkel, mat zwart en geborsteld messing PVD.

https://media.graphassets.com/CXxtM4YKTA2qot9F9dVC

Kraan met een eigen karakter

Wie zoekt naar een bijzondere kraan, heeft ‘m gevonden: de hendel van Cobber X is voorzien van een unieke, ruwe gravure. De ambachtelijk afgewerkte hendel nodigt uit om de kraan te gebruiken en aan te raken. Door dit detail is Cobber X een stoere en opvallende verschijning in iedere badkamer en keuken. De kraan is niet alleen mooi om naar te kijken, maar prikkelt al je zintuigen.

Voor Cobber X kun je kiezen uit vier kleuren: chroom, geborsteld nikkel, mat zwart en geborsteld messing PVD. De ambachtelijke hendel komt prachtig tot z’n recht, welke finish je ook kiest. Ga bijvoorbeeld voor geborsteld messing PVD, een geborstelde finish met een touch of gold die direct de toon zet in huis. Dankzij de PVD-coating is de kraan nog sterker, krasbestendig en voorzien van een perfecte glans. Maak een statement met mat zwart of voeg sfeer toe met de warme gloed van geborsteld nikkel. Chroom is tijdloos mooi en een all-time favourite.

Cobber X in je hele interieur

Cobber X is zowel geschikt voor de badkamer als de keuken. De unieke gravure is doorgevoerd in de hele serie, zodat gemakkelijk één geheel gecreëerd kan worden. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige vrijstaande wastafelmengkraan of voor een compleet ingebouwde thermostaat met verschillende bedieningsknoppen. Cobber X in de keuken? In de serie vind je diverse keukenmengkranen.

Unieke afwerking

Dankzij Cobber X was het openen van een kraan nog nooit zo speciaal! Enkele kenmerken van deze serie:

  • Ambachtelijk afgewerkte hendel
  • Verkrijgbaar in vier kleuren
  • 10 jaar garantie op de kwalitatieve en hoogwaardige door Flühs geproduceerde binnenwerken
  • Geen verspilling van warm water dankzij het Flower Power System
  • De kraan kan op drie manieren worden gemonteerd en geplaatst dankzij het 3+3 systeem

Vraag je sanitairadviseur naar alle eigenschappen van Cobber X. Onze dealers zijn verspreid door heel Nederland en België en helpen je graag verder.


Bekijk alle producten uit deze serie:

© 2005 - 2024 - Hotbath B.V.