Cobber X, ‘Trendy met een ruw randje’

Cobber staat bekend om het trendy design, waarin kleur en innovatie samenkomen. De nieuwe serie Cobber X is nog net even wat opvallender dankzij de ambachtelijke afwerking. De ruwe gravure op de hendel maakt de serie stoer en geeft de kraan een eigen karakter.

Iedere aanraking voelt speciaal

Het openen van een kraan voelde nog nooit zo speciaal. Cobber X is niet alleen een lust voor het oog, maar ook de aanraking van de hendel is een beleving op zich. Als we inzoomen op het detail, wordt direct duidelijk waar deze nieuwe serie zijn naam aan heeft te danken.

Vier finishes

Het is de finish die de kraan laat spreken, daarom is Cobber X beschikbaar in de volgende vier finishes:

  • Chroom – CR
  • Geborsteld Nikkel – GN
  • Mat Zwart – BL
  • Geborsteld Messing PVD – BBP

Chroom

Geborsteld Nikkel

Mat Zwart

Geborsteld Messing PVD

Kies bijvoorbeeld voor Geborsteld Messing PVD, een prachtige goudkleurige geborstelde finish welke direct de toon zet in huis. De PVD-coating maakt de kraan dan ook nog eens een stuk sterker. Deze laag zorgt er namelijk voor dat de kraan wordt beschermd tegen krassen van buitenaf, de prachtige finish jarenlang meegaat en zorgt voor de perfecte glans.

 

Voordelen van Cobber X

  • Eye-catcher voor in iedere ruimte
  • Flower Power System, geen verspilling van warm water
  • Plumber friendly, erg eenvoudig te installeren
  • Flexibel aan te passen op ieders wens
  • 10 jaar garantie op de flühs onderdelen

De serie Cobber X is beschikbaar voor in de badkamer en keuken. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige vrijstaande badkamermengkraan of voor een compleet ingebouwde Cobber X thermostaat met verschillende bedieningsknoppen. Cobber X in de keuken? De serie is ook beschikbaar in diverse keukenmengkranen.

Cobber @work

‘Industrieel op zijn best’ Neem het heft in eigen hand met Cobber @work. Deze stoere blikvanger zorgt thuis voor een robuuste uitstraling.

Cobber living colours

Wie op zoek is naar een kleurrijke kraan, kiest voor Cobber. Wil je liever wat meer leven in huis? Kies dan voor de Cobber Living colours.

Op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze acties en nieuwsberichten? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

Volg ons!

© 2023 Hotbath – Privacy Statement – Algemene Voorwaarden

Download het media pakket!

U staat op het punt om het media pakket te downloaden. Bij het gebruik van het pakket vragen wij altijd een vermelding van Hotbath. Dit kan bijvoorbeeld door ons te benoemen in het bericht of ons te taggen in het dat u plaatst. Door dit pakket te downloaden gaat u hiermee akkoord. Wenst u de beelden zonder vermelding te gebruiken? Dan heeft u hiervoor schriftelijke toestemming nodig. 

Bedankt voor het downloaden!

Pin It on Pinterest

preloader