Hotbath kranenserie Dude

Dude

Dude - Fonteinkraan zoals in de badkamer

Dit is de serie waar het voor Hotbath allemaal mee begon. De kranen zijn tot in detail geperfectioneerd en bieden een zeer ruime keuze in modellen en afwerkingen. Een groot aantal fonteinkranen zijn zelfs in vijftien finishes verkrijgbaar. Op deze manier ervaart u hetzelfde comfort én design in zowel badkamer als het toilet.

Een Hotbath fonteinkraan op het toilet

Wil je een fonteinkraan met hetzelfde design als je badkamerkranen? Kies dan voor kranenserie Dude van Hotbath. Deze serie biedt een zeer ruime keuze in modellen en afwerkingen. Een aantal fonteinkranen zijn zelfs in dertien finishes verkrijgbaar. De kranen zijn tot in detail geperfectioneerd. Dankzij deze serie is het mogelijk om op het toilet te genieten van hetzelfde design en comfort als in de badkamer.

De voordelen van kraan Dude

De kranenserie kenmerkt zich door een enorme veelzijdigheid aan modellen, afwerkingen en kleuren. Enkele voordelen van Dude op een rij:

  • In maar liefst dertien verschillende finishes verkrijgbaar
  • Eenvoudig te installeren
  • 10 jaar garantie op de hoogwaardige binnenwerken van Flühs

Vraag je sanitairadviseur naar alle eigenschappen van Dude. Onze dealers zijn verspreid door heel Nederland en helpen je graag verder. Zoek de dichtstbijzijnde dealer.

Een fonteinkraan voor elke stijl

In het kleinste kamertje in huis geniet je ook graag van comfort en design. De serie Dude biedt een enorme diversiteit aan kranen. De kranen zijn puur Italiaans vakmanschap en van de allerbeste kwaliteit.

Kleurrijke fonteinkraan

Enkele fonteinkranen zijn verkrijgbaar in maar liefst vijftien verschillende kleuren. Wat denk je van een fonteinkraan in verouderd messing, mat zwart of geborsteld koper?

Ben je op zoek naar een fonteinkraan? Laat je inspireren!

© 2005 - 2024 - Hotbath B.V.