Hotbath Friendo

Friendo

Voor een luxueuze beleving

Voor wie op zoek is naar een kraan die net even anders dan anders is: maak kennis met Friendo. Een stijlvolle kraan met strakke lijnen, die zorgt voor een luxueuze beleving in de badkamer. De kranen met een cascade uitloop zorgen voor een wellness-ervaring in de badkamer. Friendo is gemakkelijk hanteerbaar en een uitstekende keuze voor liefhebbers van design.

Een kraan die allesbehalve standaard is

Ben je op zoek naar een badkamerkraan die niet iedereen heeft en echt wat bijzonders is? Kies dan voor Friendo. Een chique kraan met strakke lijnen, die zorgt voor een luxueuze beleving. Een aantal kranen zijn uitgevoerd met een cascade uitloop, waardoor het water als een waterval in de waskom valt. Zo creëer je een echt wellness gevoel in huis. Daarbij is de kraan extra gemakkelijk hanteerbaar en is hij door zijn vormgeving een uitstekende keuze voor liefhebbers van design.

Dé kraan die bij jouw stijl past

Combineer je een hoge wastafelmengkraan met cascade uitloop met een chique waskom of laat je de kraan inbouwen in de muur voor een nog strakkere uitstraling? Het is ook mogelijk om de kraan op de vloer te bevestigen als badmengkraan, voor een echte high-end uitstraling. Een bad nemen doet zo niet onder voor een spa beleving. Kies de uitvoering die het beste bij jouw stijl, persoonlijke wensen en je badkamer past.

De voordelen van Friendo

Friendo voelt chic aan en is verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Dit zijn de unieke eigenschappen van de kraan:

  • Beschikbaar met luxe cascade (waterval) uitloop
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Keuze uit chroom en geborsteld nikkel
  • Zorgt voor een wellness-ervaring
  • Duurzaam: geen verspilling van water dankzij het Flower Power System
  • Kan op drie manieren worden gemonteerd en geplaatst dankzij het 3+3 systeem
  • Plumber friendly: eenvoudig te installeren
  • 10 jaar garantie op de hoogwaardige de binnenwerken van Flühs

Vraag je sanitair adviseur naar alle eigenschappen van Friendo. Onze dealers zijn verspreid door heel Nederland en helpen je graag verder.

Bekijk alle producten uit deze serie!

Een luxe badkamerkraan met waterval? Kies voor Friendo. Deze stijlvolle kraan met cascade uitloop is makkelijk in gebruik. De kraan is beschikbaar in chroom en geborsteld nikkel. Laat je inspireren:

© 2005 - 2024 - Hotbath B.V.