Hotbath kranenserie Gal

Gal

Gal, de verfijnde stoere kranen voor jouw badkamer.

Zorgeloosheid en perfectie vormen de basis van deze nieuwe serie, waarin jarenlange ervaring en expertise van Hotbath professionals samenkomen. Gal biedt hoogwaardige materialen en Flühs binnenwerken, gedekt door een volledige 10-jaar garantie.

De complete serie omvat inbouw douchesets, fonteinkranen en accessoires. Gal, met verfijnde, stoere vormen en 2 nieuwe PVD-finishes (geborsteld gunmetal en geborsteld nikkel), is een echte aanwinst voor elke badkamer.

Gal kranenserie biedt zorgeloosheid en perfectie met Smooth Control techniek. Vijf finishes, waaronder 3 PVD-opties, bieden keuze en kunnen worden aangevuld met bijpassende accessoires. Geniet van 10-jaar garantie en het Flower Power Systeem.

Ontdek de kwalitatieve design kranen van Gal-serie in 5 finishes, inclusief geborsteld gunmetal en geborsteld nikkel PVD

Zorgeloosheid en perfectie

De Gal kranenserie is ontwikkeld met zeer hoogwaardige materialen en is voorzien van 10 jaar volledige garantie. Zorgeloosheid en perfectie vormen niet voor niets de basis van deze serie. Het openen en sluiten van de kraan is bij deze serie nog beter en soepeler gemaakt. Dankzij de nieuwe techniek genaamd Smooth Control opent, mengt en sluit de kraan zo soepel dat deze onbewuste handeling toch verrassend anders aanvoelt.

De voordelen van Gal

Een zeer complete serie waardoor je je badkamer volledig met bijpassende producten kunt inrichten. Of je nu alleen een wastafelmengkraan zoekt of een compleet ingerichte badkamer, alles kan!

  • Keuze uit vijf finishes, waaronder drie finishes in PVD
  • Twee nieuwe finishes met PVD, geborsteld gunmetal PVD & geborsteld nikkel PVD
  • Aan te vullen met badkameraccessoires in dezelfde finishes als de kranen
  • 10 jaar volledige garantie
  • Hoogwaardige materialen, zoals de kwalitatieve binnenwerken van Flühs
  • Geen verspilling van warm water dankzij het Flower Power Systeem

Vraag je sanitair adviseur naar alle eigenschappen. Onze dealers helpen je graag verder.

Bekijk alle producten van de Gal serie!

Kwalitatieve design kranen voor in de badkamer? Bekijk de nieuwste Gal serie! Deze kranen zijn beschikbaar 5 verschillende finishes, waaronder 3 finishes in PVD. Kies bijvoorbeeld voor geborsteld gunmetal PVD of geborsteld nikkel PVD. Bekijk de serie:

© 2005 - 2024 - Hotbath B.V.