Hotbath kranenserie Gringo

Gringo

Terug naar de basis

Gringo is een strakke kraan die in bijna elke badkamer goed tot z’n recht komt. De kraan wordt gekenmerkt door een tijdloze uitstraling en een hoge mate van gebruiksgemak. Het is een kraan zonder poespas, maar met de kwaliteit die van je Hotbath mag verwachten. Kortom, een kraan die zorgt voor jarenlang zorgeloos plezier in de badkamer.

Een kraan die zich overal thuis voelt

Simpel, basic en tijdloos, zo kun je Gringo het beste omschrijven. Het is een strakke kraan die in bijna elke badkamer tot z’n recht komt. Gringo wordt gekenmerkt door een tijdloze uitstraling en een hoge mate van gebruiksgemak. Deze kraan doet wat ‘ie moet doen en daar kun je 100% op vertrouwen. Het is een ontwerp zonder poespas, maar met de uitstekende kwaliteit die van je Hotbath mag verwachten.

Dankzij het Flower Power System gaat de kraan zuinig om met warm water. In de neutrale stand geeft de kraan koud water, in tegenstelling tot andere één hendel kranen waar gemengd water uit komt. Pas na het draaien van de hendel geeft Gringo gemengd of warm water. Zo wordt er geen warm water verspild. Kortom, een kraan die zorgt voor jarenlang zorgeloos plezier in de badkamer of het toilet

Italiaanse perfectie

Gringo is onmisbaar tijdens je dagelijkse ochtendritueel in de badkamer en laat je genieten van een ontspannende douche. Het ontwerp van de kraan gaat terug naar de basis. Functioneel, simpel en een kraan met de unieke Hotbath kwaliteit. In de ontwikkeling van de kranen streeft Hotbath altijd naar perfectie. De kranen worden daarom in Italië gemaakt, waar het bedrijf de beschikking heeft over de beste specialisten ter wereld op het gebied van kraantechniek.

De voordelen van Gringo

Gringo in een notendop? Een kraan die schittert van eenvoud. Dit zijn de voordelen van Gringo:

  • Past in elke badkamer door z’n tijdloze uitstraling
  • Hoge mate van gebruiksgemak
  • Verkrijgbaar in chroom
  • Geen verspilling van warm water, dankzij het Flower Power System

Vraag je sanitair adviseur naar alle eigenschappen. Onze dealers zijn verspreid door heel Nederland en helpen je graag verder.

Meer zien van de kranenserie Gringo? Laat je verrassen en begin nu met combineren!

© 2005 - 2024 - Hotbath B.V.