Hotbath keukenkranen

Keukenkranen

Keukenkranen

In de hedendaagse keuken wordt de rol van de keukenkraan steeds belangrijker, niet alleen als een praktisch hulpmiddel voor het afspoelen van groente en fruit, maar ook als een designelement die de esthetiek van de keuken bepaalt. Hotbath keukenkranen zijn beschikbaar in een breed scala aan ontwerpen, afwerkingen en functionaliteiten. Van klassiek tot industrieel of modern, er is altijd een keukenkraan die bij de stijl van de keuken past. Er zijn een groot aantal finishes beschikbaar zoals roestvrijstaal, chroom, geborsteld nikkel en zelfs geborsteld messing PVD. Deze finishes bieden een overvloed aan keuzes om aan te sluiten op persoonlijke voorkeuren.

Naast het visuele aspect zijn de functionaliteit en kenmerken van keukenkranen van groot belang. Uittrekbare sproeikoppen bieden extra flexibiliteit bij het spoelen van grote pannen of het schoonmaken van de wasbak.

Inbouw keukenkranen

Inbouwkranen

Hun elegante uiterlijk en praktische voordelen maken inbouw keukenkranen tot een favoriete keuze voor wie op zoek is naar een strakke en georganiseerde keukenruimte.

Opbouw keukenkranen

Opbouwkranen

Van modern tot een klassiek design, opbouw keukenkranen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en configuraties om aan diverse behoeften en voorkeuren te voldoen.

Keukenaccessoires

Accessoires

Maak de algehele uitstraling van de keuken af met bijpassende accessoires. Zet bijvoorbeeld naast de keukenkraan een zeepdispenser in dezelfde finish.

Keukenkranen inspiratie

Laat je inspireren door de diverse ontwerpen en creëer een keuken die niet alleen praktisch is, maar ook verrassend en uniek. Mix en match verschillende stijlelementen door te kiezen voor keukenkranen met een unieke uitstraling. Denk aan kranen met bijzondere vormen, unieke afwerkingen of zelfs vintage details die een vleugje persoonlijkheid aan je keuken toevoegen.

Breng de schoonheid van de natuur naar je keuken met kranen uit onze Living Colour reeks. Kranen uit deze reeks zijn afgewerkt zonder oppervlaktebescherming waardoor ze op een natuurlijke wijze veranderen. Door aanrakingen en invloeden van buitenaf gaat de kraan na verloop van tijd leven en vormt het materiaal een natuurlijk patina. Bekijk het hele assortiment keukenkranen of download onze catalogus!

Bekijk ons hele assortiment keukenkranen:


© 2005 - 2024 - Hotbath B.V.