Hotbath kranenserie Laddy

Laddy

Elegantie ten top

Sierlijk, tijdloos en elegant, zo is Laddy het beste te omschrijven. Een kraan met een clean design en een verfijnd ontwerp, die met name tot z’n recht komt in een kleinere badkamer. Dankzij het Flower Power System gaat deze kranenserie ook nog eens zuinig om met water. In de neutrale stand geeft de kraan koud water, in tegenstelling tot andere éénhendel kranen waar dan gemengd water uit komt. Pas na het draaien van de hendel geeft Laddy gemengd of warm water. Dat maakt de kraan tot een uitermate duurzame keuze.

Dé kraan voor een kleinere badkamer

Sierlijk, tijdloos en elegant, dat is Laddy ten voeten uit. Wie op zoek is naar een slanke kraan, zit met Laddy helemaal goed. De kraan is clean, simpel en lijkt gemaakt te zijn voor een strakke en moderne badkamer. Dankzij het Flower Power System gaat deze kranenserie ook nog eens zuinig om met warm water. In de neutrale stand geeft de kraan koud water, in tegenstelling tot andere éénhendel kranen waar dan gemengd water uit komt. Pas na het draaien van de hendel geeft Laddy gemengd of warm water. Dat maakt de kraan tot een uitermate duurzame keuze.

Vind de kraan die bij je past

De kranen zijn van topkwaliteit, duurzaam en gemakkelijk te monteren. Net als de kranen uit de Cobber en Buddy series, welke zijn ontwikkeld volgens hetzelfde succesrecept. Toch verschillen de kranen qua ontwerp wel degelijk van elkaar. Laddy heeft de slankste uitloop met een diameter van 18 mm, tegenover Cobber (ø 20 mm) en Buddy (ø 26 mm). Zo vind je altijd een Hotbath kraan die bij je past.

De voordelen van kraan Laddy

Of je nu op zoekt bent naar een wastafelmengkraan met draaibare uitloop of een badmengkraan met een luxueuze cascade (waterval) uitloop, met deze serie kun je alle kanten op. Een aantal voordelen op een rij:

  • Verfijnd ontwerp
  • Verkrijgbaar in chroom en geborsteld nikkel
  • Geen verspilling van warm water dankzij het Flower Power System
  • Op drie manieren te monteren en te plaatsen dankzij het 3+3 systeem
  • Plumber friendly: erg eenvoudig te installeren
  • 10 jaar garantie op de hoogwaardige binnenwerken van Flühs

Vraag je sanitair adviseur naar alle eigenschappen. Onze dealers zijn verspreid door heel Nederland en helpen je graag verder.

Ben je net zo weg van deze serie? Kijk snel verder naar alle mogelijke uitvoeringen! Begin nu met combineren!

© 2005 - 2024 - Hotbath B.V.