Hotbath kranenserie Mate

Mate

Voor de ultieme wellnessbeleving

Hoofd- en handdouches die zijn uitgevoerd met luxe comfort opties zoals LED verlichting in 9 (!) kleuren, bluetooth speakers en een ontspannende waterval.

Wil je de sfeer van een thuisspa creëren in jouw badkamer? Kies dan voor de serie Mate waar maximaal gebruiksgenot centraal staat. De strak vormgegeven hoofd- en handdouches geven elke badkamer een luxe uitstraling. De mogelijkheden van deze serie zijn eindeloos: denk aan één of meerdere cascades, oftewel een ontspannende waterval in je badkamer. Of ga voor masserende bodyjets en een relaxte nevelfunctie. Bij enkele modellen is het zelfs mogelijk om onder de douche te genieten van je favoriete muziek, dankzij vier ingebouwde bluetooth speakers. In een hectisch bestaan, zorgt Mate voor ultiem comfort en volledige ontspanning.

Dankzij Mate kom je volledig tot rust in de badkamer. Je kunt kiezen uit ronde of vierkante inbouwdouches die in het plafond worden verwerkt, maar ook voor een hoofddouche met een wandarm of plafondbuis. Een aantal hoofddouches zijn uitgerust met LED verlichting. Je kunt kiezen uit maar liefst negen kleuren. Zo krijg je van rode LED verlichting een energie boost en zorgt een groene kleur juist voor ontspanning. Last but not least zijn de kranen ook een duurzame keuze. De hoofddouches verbruiken minder water dan een reguliere regendouche, zonder in te leveren op comfort.

Wil je meer zien van Mate? Laat je inspireren door deze bijzondere douches en start met conbineren!

Maximaal genieten met Mate

De hoofd- en handdouches uit de serie Mate zijn een ware belevenis. Enkele pluspunten van deze serie op een rij:

  • Verkrijgbaar in Chroom en Geborsteld Nikkel
  • Uitvoerbaar met LED verlichting, bluetooth speakers, bodyjets en cascade functie
  • Meerdere functies combineren mogelijk dankzij High Flow thermostaten
  • Italiaans design
  • Duurzaam: dankzij het EcoAir System gaan deze douches zuinig om met water
  • 10 jaar garantie op de kwalitatieve en hoogwaardige binnenwerken van Flühs

Vraag je sanitair adviseur naar alle eigenschappen van Mate. Onze dealers zijn verspreid door heel Nederland en helpen je graag verder.

© 2005 - 2024 - Hotbath B.V.