Patina, uniek vanaf de eerste aanraking

Vanaf het moment van de eerste aanraking, komt de kraan tot leven. Langzaam ontstaat er een prachtig karakteristiek patina wat de Hotbath Cobber Living Colours persoonlijk, maar bovenal uniek maakt.
Wat is Patina?

Alle Hotbath Cobber Living Colours, zijn afgewerkt zonder oppervlakte bescherming, wat zorgt voor een prachtig en levendig resultaat. In totaal zijn er vijf Living Colours beschikbaar: Gepolijst Messing, Geborsteld Messing, Geborsteld Koper, Verouderd Messing en Glans Nikkel.

Patina is een metaal dat afgewerkt is zonder oppervlakte bescherming. Dit houdt in dat het product op een natuurlijke wijze van kleur verandert. Hoe dit er precies uitziet is lastig te omschrijven. Iedere kraan, ieder oppervlak, ontwikkelt zich op zijn eigen unieke wijze en dat maakt de living colours juist zo speciaal. Zo verandert bijvoorbeeld de glans, kunnen er onregelmatigheden ontstaan en wordt de finish soms lichter of donkerder. Het patina van de kraan is onvoorspelbaar en daarmee helemaal uniek.
Hoe ontstaat patina?
Patina is een gevolg van oxidatie en wordt gevormd op het oppervlak van de kraan. Het ontstaat door de blootstelling aan bijvoorbeeld lucht en vocht, maar ook iedere aanraking van de kraan draagt bij aan de verandering. Iedere keer dat de kraan gebruikt wordt, verandert de oppervlakte en dat maakt de finish Living Colour levendig.

Eindeloos combineren.

Cobber staat bekend als dé trendy designkraan waarin vorm, kleur en innovatie samenkomen.

Naast living colours, zijn er nog tien andere prachtige finishes beschikbaar. Dankzij de ruime keuze zijn de combinaties en mogelijkheden eindeloos. Van een wastafelmengkraan, tot een compleet ingerichte badkamer. Cobber past bij iedere woonstijl!

Het is belangrijk om de
kranen goed te onderhouden!

En deze ook op de juiste manier schoon te maken, zonder dat het natuurlijke proces wordt verstoord. De kranen kunnen met water en een zachte schone doek gepoetst worden, zonder het gebruik van (agressieve) schoonmaakmiddelen. Iedere finish kent zijn eigen manier van onderhoud

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

© 2020 Hotbath – Privacy Statement – Algemene Voorwaarden

Product added successful

Download het media pakket!

U staat op het punt om het media pakket te downloaden. Bij het gebruik van het pakket vragen wij altijd een vermelding van Hotbath. Dit kan bijvoorbeeld door ons te benoemen in het bericht of ons te taggen in het dat u plaatst. Door dit pakket te downloaden gaat u hiermee akkoord. Wenst u de beelden zonder vermelding te gebruiken? Dan heeft u hiervoor schriftelijke toestemming nodig. 

Bedankt voor het downloaden!

preloader