Hotbath is een Nederlandse onderneming en bestaat uit een internationaal team van specialisten op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerpen, kraanproductie.

Over Hotbath

Doelstelling van Hotbath is om zelf een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen, specifiek toegespitst op de exacte vraag van de markt en dat extern te produceren.

Uit kwaliteitsoverwegingen vindt onze productie volledig in Italië plaats, simpelweg omdat daar ’s werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en ontwikkelen van douchesystemen.

Vanwege de statuur van deze producenten hebben alle producten dan ook 5 jaar volledige garantie. Alle Hotbath producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via sanitairspeciaalzaken in Nederland en België.

Merk van de FM Mattsson Mora Group

Sinds 14 mei 2019 is Hotbath volledig overgenomen door de Zweedse, beursgenoteerde, al 150 jaar kranen producerende, multinational, FM Mattsson Mora. De Group ontwikkelt en produceert kranen en accessoires. De vaste thema’s bij ontwikkeling en productie zijn: geavanceerde technologie, hoge kwaliteit, aantrekkelijk design en milieuvriendelijkheid.

Wil jij werken bij het snelst groeiende sanitair merk?
Bekijk hier alle vacatures van Hotbath.

Adresgegevens

Hotbath BV
Jan van Galenstraat 25
3115 JG Schiedam

 

2009 >

Coolbath is hun kranencollectie verder uit gaan breiden onder de naam Hotbath. Hierbij kregen de series Dude en Get Together meer vorm. Naast het verfijnen van deze twee series zijn ook de eerste hoofddouchesets met led geproduceerd en in gebruik genomen.

2012 >

VSK vakbeurs te Utrecht, de eerste beurs waar Hotbath aanwezig was. Op de VSK vakbeurs presenteerde Hotbath tastbaar het nieuw ontwikkelde Flower Power Systeem en de serie Laddy. Ook kwam Hotbath met een inbouwthermostaat met een inbouwdiepte van 55 mm, voor die tijd een echt unicum.

2013 >

Introductie van de serie Friendo. Er werd een nieuwe aangepaste verkoopcatalogus gedrukt die weer beschikte over de allernieuwste designs en technologieën.

2016 >

De eerste ISH beurs te Frankfurt. Introductie van de series Bro, Gringo, Fellow en Cobber (leverbaar in toendertijd 12 kleuren/finishes). Om de laatste uitbreidingen en nieuwe producten up-to-date in een verkoopcatalogus weer te kunnen geven, werd deze opnieuw gedrukt.

2018 >

Hotbath gaat voor een nieuwe look and feel. Zo wordt er gewerkt aan een nieuwe verkoopcatalogus, staat de website live en zal eind dit jaar de nieuwe serie Archie RVS 316 gelanceerd worden en zal er een uitbreiding komen op de Cobber serie.

> 2020

Het meest populaire Hotbathprogramma Cobber krijgt uitbreiding met twee nieuwe, trendy series: Cobber X  & Cobber @work, gekenmerkt door industriële en robuuste karakteristieken. Cobber X heeft een ruwe gravure op de hendel welke de serie stoer maakt en een eigen karakter geeft. Cobber @work kenmerkt zich dankzij de unieke hendel welke de vorm heeft van een tandwiel. Dit zorgt ervoor dat iedere aanraking, een unieke beleving wordt.

< 2007

Coolbath is gestart in Nederland. De eerste fonteinkraantjes werden samen met de eerste douchesets geproduceerd en geleverd. Dit zorgde voor een start van de series Dude en Get Together.

< 2011

Introductie van drie nieuwe series, Buddy, Bloke, Chap en het eigen ontworpen 3+3 inbouwsysteem. Om deze nieuwe producten goed te kunnen presenteren is de eerste verkoopcatalogus gedrukt. Naast de nieuwe kraanontwerpen werd het ook mogelijk om de meeste kranen uit de Hotbath collectie te produceren en te leveren in een nieuwe materiaalsoort genaamd, Geborsteld Nikkel.

< 2014 

Uitbreiding en verfijning van de series Mate, Buddy, Bloke, Chap. HODS 2014 in de Fabrique te Utrecht. Een beurs waar Hotbath zijn producten en technologieën weer tentoon mocht stellen.

< 2015

Amice, nostalgische kranen. Een nieuwe serie die wij als Hotbath aan de consument aan konden bieden. Dit werd onder andere gedaan op de HODS beurs in studio A12 te Bunnik.

< 2017

Ontwikkelingen van nieuwe materialen RVS316 en PVD in Italië. HODS beurs in Hart van Holland te Nijkerk.

< 2019

Sinds 14 mei 2019 is Hotbath volledig overgenomen door de Zweedse, beursgenoteerde, al 150 jaar kranen producerende, multinational, FM Mattsson Mora.

Inspiration Studio

Opening van een exclusieve ontmoetingsplek om kennis te maken met de prachtige producten van Hotbath. Een plek waar u geïnspireerd wordt, de Italiaanse perfectie tot leven komt en we het beste advies geven over de producten om ieder project succesvol te maken.

Op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze acties en nieuwsberichten? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

Volg ons!

Op de hoogte blijven?

Volg ons!

© 2021 Hotbath – Privacy Statement – Algemene Voorwaarden

Download het media pakket!

U staat op het punt om het media pakket te downloaden. Bij het gebruik van het pakket vragen wij altijd een vermelding van Hotbath. Dit kan bijvoorbeeld door ons te benoemen in het bericht of ons te taggen in het dat u plaatst. Door dit pakket te downloaden gaat u hiermee akkoord. Wenst u de beelden zonder vermelding te gebruiken? Dan heeft u hiervoor schriftelijke toestemming nodig. 

Bedankt voor het downloaden!

Pin It on Pinterest

preloader