Hotbath serie Pal

Pal

Accessoires voor sanitair

De serie Pal zorgt voor de finishing touch van een badkamer of toilet. De aanvullende producten dragen in grote mate bij aan de uitstraling van de ruimte en maken er één geheel van. Een belangrijke keuze in de zoektocht naar een nieuwe badkamer of toilet.

Een complete badkamer en toilet

De serie Pal zorgt voor de finishing touch van een badkamer of toilet. De aanvullende producten dragen in grote mate bij aan de uitstraling van de ruimte en maken er één geheel van. Denk bijvoorbeeld aan een fontein sifon of een plug in een wastafel. Je kunt kiezen uit ronde of vierkante accessoires, die helemaal in stijl zijn met de rest van de ruimte. Een belangrijke keuze in de zoektocht naar een nieuwe badkamer of toilet.

Enkele voorbeelden van Pal

De aanvullende producten van Hotbath zijn zo mooi, dat je ze het liefste in het zicht wilt laten. Enkele voorbeelden:

  • Always open plug met schroef rond

Verkrijgbaar in maar liefst 13 finishes, passend bij de kleuren van je badkamerkranen. Met deze plug stroomt je wastafel nooit over.

  • Clickplug met schroef rond

Een ronde plug verkrijgbaar in maar liefst 13 finishes, passend bij de kleuren en vormen van je badkamerkranen. Deze plug kun je zelf open en dicht doen.

  • Sifon rond

Kies voor een bijpassend sifon voor bij de wastafel (P035) of een fonteinkraan (P034). Deze zijn verkrijgbaar in maar liefst 13 verschillende finishes.

Vraag je sanitair adviseur naar alle mogelijkheden van Pal. Onze dealers zijn verspreid door heel Nederland en helpen je graag verder.

Bekijk alle producten van de Pal serie!

Maak je badkamer of toilet af met aanvullende producten. Op zoek naar een sifon, wastafel- of fonteinplug of andere producten voor je badkamer? Bekijk alle mogelijkheden:

© 2005 - 2024 - Hotbath B.V.