Projecten - Hero image

Projecten

Hotbath wordt frequent toegepast in hoogwaardige woningen met luxueuze badkamers en heeft zich de laatste jaren gevestigd als een favoriete keuze onder vooraanstaande architecten en ontwerpbureaus. Bekend om zijn verfijnde ontwerpen en hoogwaardige materialen, wordt Hotbath beschouwd als een symbool van elegantie en stijl in het hogere segment van de woningmarkt. Het heeft een prominente aanwezigheid in diverse projecten, waarbij architectonische meesterwerken worden gecombineerd met state-of-the-art badkamerdesigns. De woningen op deze pagina illustreren treffend de veelzijdige toepassingen van Hotbath in projecten, die streven naar een naadloze integratie van functionaliteit en esthetiek in de luxueuze badkamers van exclusieve woningen.


Inbouw wastafelmengkraan CB005BBP

Woning Bergeijk

Uitgangspunt van deze woning was een rustgevende uitstraling creëren met warme materialen. De huiselijke sfeer behouden was voor de bewoners erg belangrijk. In het ontwerp van de badkamer zie je dit uitgangspunt goed terugkomen.

Opbouw wastafelmengkraan CB033AI

De Slaapveugel

Voor deze woning heeft de architect één grote "slaapvleugel" gecreëerd. Je loopt van de slaapkamer zo naar de badkamer. De vrije middenruimte in de badkamer werd ingevuld door een eiland, een vrijstaand wastafelmeubel. Dit creëert een luxueus hotelgevoel.

Hotbath Cobber vrijstaande badmengkraan CB077BCP

Hotel Chique meets klassiek

Voor een familie uit Bunschoten ontwierp Hotbath dealer De Eerste Kamer badkamers een badkamer en-suite waar ieder luxe hotel jaloers op is. In deze prachtige badkamer worden er twee stijlen gecombineerd: hotel chique en klassiek.


Advies & Ondersteuning

Hotbath kan op meerdere manieren ondersteuning bieden bij het realiseren van projecten door zowel een adviserende als een ondersteunende rol aan te bieden. Als adviseur kan Hotbath waardevol inzicht verschaffen in de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovaties op het gebied van badkamerkranen en accessoires. Daarnaast ook als een betrouwbare partner die kan helpen bij het identificeren van mogelijke uitdagingen.

Hotbath helpt en ondersteund organisaties graag om succesvolle projecten te realiseren!


Vrijstaande badmengkraan CB077BL

Woning Akersloot

De eigenaren van deze prachtige woning wilden graag een royale walk-in-closet en badkamer bij hun slaapkamer die evengoed ruim bemeten is. De hotel chique sfeer van de woning wordt hier ook sterk benadrukt.

Luxeuze Woning Breda

Luxueuze Woning Breda

In deze vrijstaande woning wordt het toppunt van luxe belichaamd door deze prachtig ontworpen open badkamer. Voor deze badkamer is er gebruik gemaakt van prachtige kranen in geborsteld koper PVD.

Project The Valley Amsterdam

The Valley Amsterdam

De wastafelkranen, douchesets en de badmengkranen zijn zorgvuldig gekozen. De producten van Hotbath zijn daarbij geselecteerd omdat het strakke en tijdloze ontwerp alsmede de 10 jaar garantie voor Heyligers Architects de doorslag heeft gegeven.


Als zakelijke klant de Hotbath Inspiratie Studio bezoeken?

Wij nodigen jullie graag uit voor een bezoek aan onze Inspiratie Studio, waar innovatie en vakmanschap samenkomen. De studio biedt een breed scala aan stijlvolle en hoogwaardige badkamerkranen die ontworpen zijn om de meest veeleisende esthetische en functionele behoeften te vervullen. Ervaar de verfijnde vormen, de precisie in detail en de kwaliteit van onze collectie.

Kom langs, laat je inspireren en ontdek de mogelijkheden die Hotbath te bieden heeft voor jullie projecten.


Bekijk meer projecten:

Follow us on instagram

© 2005 - 2024 - Hotbath B.V.