https://media.graphassets.com/xkK74q7oRjCq4CQaLwwj

Backoffice medewerker

⭐ Vriendschappelijke werksfeer

⭐ Ruimte om te groeien

⭐ Collectief pensioen

Ben jij een kei in administratie en wil je samen met onze collega's ervoor zorgen dat iedere installateur of gebruiker tevreden is over onze producten? Dan zoeken wij jou!

Backoffice medewerker (40 u)

Wat ga je doen?

Als backoffice medewerker maak je onderdeel uit van een gezellig team binnen- en buitendienst collega’s en ben jij dé schakel tussen verkoop en onze klanten.

Binnen deze afdeling ligt de focus op het tevreden stellen van dealers, installateurs en gebruikers over de producten. Je werkzaamheden bestaan uit het voorzien van advies per telefoon en mail.

Met jouw goede communicatieve vaardigheden en commerciële instelling zorg je ervoor dat iedere dealer, installateur of gebruiker tevreden is over onze producten. Je herkent uitdagingen en denkt proactief mee naar oplossingen.

Jij zorgt ervoor dat alle orders gecontroleerd worden en houdt de levertijden nauwlettend in de gaten. Hierop neem jij tijdig actie, zodat alles goed verloopt. Verder pak je alle administratieve taken rondom de orders en de service op!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je gaat zelfstandig en accuraat te werk.
 • Je bent bij voorkeur 5 dagen per week beschikbaar, 4 dagen is bespreekbaar (maandag aanwezig)
 • Je bent klantvriendelijk en staat sterk in je schoenen
 • Je hebt ervaring in een service gerelateerde functie
 • Je hebt ervaring in “sanitairland” Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pre.
 • Je weet je weg op een PC en de bijbehorende software

Wat verzorgen wij?

 • Uiteraard een passend salaris
 • Leuke enthousiaste collega’s en een prachtig nieuw kantoor
 • Collectief pensioen en CAO van de Technische Groothandel
 • Een baan bij 1 van de snelst groeiende sanitair-toeleveranciers van de Benelux
 • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord waar hard werken en hard plezier maken hand in hand gaan!

'A Tale of Friends and Inspiring People'

Dit is niet alleen onze slogan, maar is ook exact waar we voor staan. Dit is hoe we met onze medewerkers en klanten omgaan en ook precies wie we zijn. Onze bedrijfscultuur komt dan ook tot uiting in alles wat we doen en hoe we met elkaar omgaan. We doen net dat stapje extra en mensen verrassen daar worden wij écht blij van. Zowel intern als extern.

Voor onze medewerkers organiseren wij regelmatig leuke bedrijfsuitjes, sportactiviteiten en feestjes. De gezondheid van onze medewerkers vinden we ook belangrijk en zorgen daarom voor wat extra vitamines op de werkvloer. Er is altijd vers fruit beschikbaar en er worden met regelmaat heerlijke smoothies gemaakt! Daarbij geven wij korting op jouw sportschoolabonnement via bedrijfsfitness Nederland en houden op vrijdagmiddag ook van gezellige borrels in onze eigen kroeg!

Over Hotbath

Als het op de productie van onze kranen aan komt moeten we één ding toegeven; we zijn wellicht een tikkeltje perfectionistisch. Daarom vindt de productie van alle kranen en accessoires uitsluitend plaats rond het idyllische Ortameer in Italië. Hier zijn simpelweg de beste kraanspecialisten ter wereld gevestigd. De producenten en fabrikanten rondom het meer staan bekend om hun jarenlange ervaring in metaalbewerking, verchromen, thermostaat technologie en assemblage.

Het succesverhaal van Hotbath begon met fonteinkraan Dude, maar groeide al snel uit tot een complete serie kranen. Inmiddels bestaat het assortiment uit badkamer, toilet- en keukenoplossingen voor elke stijl. En zijn een aantal series zelfs uitgebreid met bijbehorende accessoires. Met maar liefst zeventien series, waarvan veertien kranenseries en een uitgebreide lijn met accessoires is er voor ieder wat wils.

Alle Hotbath-producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via sanitair speciaalzaken in Nederland en België.

Heb jij interesse om onze nieuwe collega te worden?

Stuur dan jouw motivatie en CV door naar vacature@hotbath.nl en je hoort snel van ons.

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu!

Hotbath Logo

© 2005 - 2023 - Hotbath B.V.