Van Woonvilla naar Droomvilla

Van Woonvilla naar Droomvilla

In het tv-programma ’Van Woonvilla naar Droomvilla’ wordt de kijker elke week meegenomen in de wereld van design, architectuur en interieur. Elke aflevering staat er een ander project centraal, elk met een nieuwe uitdaging. Alle facetten van de bouw komen aan bod; maar ook interieur, meubilair en uiteraard ook het sanitair. Samen met ontwerper Bertram Terpstra en presentatrice Marit van Bohemen worden de laatste innovaties, trends en nieuwste producten van Hotbath onder de aandacht gebracht bij de kijker.


Seizoen 14:

https://media.graphassets.com/NNt7piCSymqqpPcXTrHx

Aflevering 7: Inbouw badkamerkranen in zwart chroom

Tegenwoordig wordt aan ieder detail in het interieur aandacht besteed. Zo ook in de badkamer waar badkamerkranen een grote rol spelen. In deze aflevering zie je de kracht van onze kranen en wat dit doet met het design van de badkamer.

Bekijk de aflevering hier

https://media.graphassets.com/cs2XihyRVm01zUDKt8yA

Aflevering 6: Badkamerkranen in 13 verschillende kleuren

In deze aflevering krijgen we een kijkje in een prachtige badkamer waar gebruik is gemaakt van inbouw badkamerkranen uit de Cobber-serie. Hier zie je hoe design samenkomt met hoogwaardige materialen in een schitterend ontwerp.

Bekijk de aflevering hier

https://media.graphassets.com/jCiGasNVQlq8wKuDKM4S

Aflevering 3: Italiaanse perfectie in geborsteld koper PVD

De Italiaanse designkranen van Hotbath worden gekenmerkt door pure lijnen, subtiele details en hoogwaardige materialen. Deze kenmerken komen uitstekend tot uiting in de badkamer die in aflevering 3 te zien is.

Bekijk de aflevering hier

https://media.graphassets.com/SRonaTzoTeKXAWmeyzR3

Aflevering 2: De Hotbath Inspiratie Studio

Een plek waar ideeën tot leven komen en je wordt betoverd door de Italiaanse flair van de hoogwaardige designkranen van Hotbath. De Inspiratie Studio is een exclusieve ontmoetingsplek om kennis te maken met de producten van Hotbath.

Bekijk de aflevering hier

© 2005 - 2024 - Hotbath B.V.