Hotbath Inspiratie Studio

Van Woonvilla naar Droomvilla

In het tv-programma ’Van Woonvilla naar Droomvilla’ wordt de kijker elke week meegenomen in de wereld van design, architectuur en interieur. Elke aflevering staat er een ander project centraal, elk met een nieuwe uitdaging. Alle facetten van de bouw komen aan bod; maar ook interieur, meubilair en uiteraard ook het sanitair. Samen met ontwerper Bertram Terpstra en presentatrice Marit van Bohemen worden de laatste innovaties, trends en nieuwste producten van Hotbath onder de aandacht gebracht bij de kijker.


Aflevering 2: De Hotbath Inspiratie Studio

Een plek waar ideeën tot leven komen en je wordt betoverd door de Italiaanse flair van de hoogwaardige designkranen van Hotbath. De Inspiratie Studio is een exclusieve ontmoetingsplek om kennis te maken met de schoonheid en elegantie van de producten van Hotbath.

Samen met presentatrice Marit van Bohemen wordt er tijdens de tweede afdeling een uniek kijkje gegeven in de Inspiratie Studio. Doe inspiratie op en bekijk de aflevering:

Aflevering 3 Woonvilla

Aflevering 3: Italiaanse perfectie in geborsteld koper PVD

De Italiaanse designkranen van Hotbath worden gekenmerkt door pure lijnen, subtiele details en hoogwaardige materialen. Deze kenmerken komen uitstekend tot uiting in de badkamer die in aflevering 3 te zien is. De Hotbath Cobber kranen in geborsteld koper PVD vormen het middelpunt van de ruimte en zorgen voor een warme en stijlvolle sfeer. Geborsteld koper PVD is een tijdloze finish die moeiteloos past bij diverse badkamerstijlen, van minimalistisch modern tot luxueus traditioneel. Het is een finish met een unieke kleurtoon die dankzij de PVD-coating jarenlang een prachtige uitstraling blijft houden. Bekijk hier de aflevering:


Doe inspiratie op en bekijk de series:

© 2005 - 2024 - Hotbath B.V.