Hotbath Archie

Archie

Man van staal

Archie, een ijzersterke én stijlvol vormgegeven kraan. Deze serie is uitgevoerd in hoogwaardig RVS 316 én sinds kort ook in 3 nieuwe PVD-finishes. RVS 316 is RVS van de allerbeste kwaliteit, waardoor je jarenlang geniet van deze kraan. De bedieningsknop is uitgevoerd met een Vinyl Touch en heeft dezelfde lichtschittering als een grammofoonplaat. Dit zorgt voor een luxe uitstraling én door het Flower Power System gaat de kraan zuinig om met warm water.

https://media.graphassets.com/0a9KLkxfSvGk7oARMiCm

Kraan van de allerbeste kwaliteit

Archie is een aanwinst in iedere moderne keuken, badkamer en toilet vanwege z’n stijlvolle en minimalistische uitstraling. In tegenstelling tot de andere kranen van Hotbath -die zijn vervaardigd uit messing- is kranenserie Archie als enige volledig uitgevoerd in RVS 316. Dit is roestvrijstaal van de allerbeste kwaliteit, dat uitstekend bestand is tegen vocht, vuil en hoge temperaturen. Het materiaal is een uitermate duurzame keuze, door z’n vrijwel onverwoestbare karakter. Naast de prachtige kranen uitgevoerd in RVS 316 is Archie nu ook beschikbaar in 3 nieuwe PVD-finishes; geborsteld messing PVD, geborsteld koper PVD en geborsteld gunmetal PVD.

Italiaans vakmanschap

Welke uitvoering van Archie je ook kiest, één ding is zeker: deze kraan straalt pure klasse uit. Archie is er in verschillende maten en wordt gekenmerkt door z’n slanke uitloop. Kies voor een wastafelmengkraan zonder waste, een trendy badmengkraan met vloermontage of wat denk je van een luxueuze cascade wand, oftewel een waterval in je badkamer? Met bijpassende accessoires die in RVS 316 zijn uitgevoerd, maak je één geheel van de badkamer. Hotbath werkt samen met de allerbeste kraantechniek specialisten uit Italië, dus met een keuze voor Archie haal je Italiaans vakmanschap en design in huis.

De voordelen van kranenserie Archie

Met Archie haal je een unieke kraan in huis. Een aantal voordelen van deze serie op een rij:

  • Luxe, geborstelde afwerking
  • Uitgevoerd in roestvrijstaal (RVS 316)
  • Luxueuze lichtschittering dankzij Vinyl Touch
  • Italiaans vakmanschap
  • Duurzame keuze: geen verspilling van warm water dankzij Cold Start
  • 10 jaar garantie de binnenwerken van Flühs

Vraag je sanitairadviseur naar álle eigenschappen van Archie. Onze dealers zijn verspreid door heel Nederland en België en helpen je graag verder.


Bekijk alle producten uit deze serie:

© 2005 - 2024 - Hotbath B.V.