Van Woonvilla naar Droomvilla

Schoonmaak- & onderhoudsadvies

Hotbath producten worden geproduceerd in vele finishes. Elke finish heeft zijn eigen specifieke eigenschappen.

Selecteer hieronder de finish van uw Hotbath kraan en u wordt doorgestuurd naar de pagina met bijbehorend schoonmaak en onderhoudsadvies.

Plated


https://media.graphassets.com/xWwEj9EMSWeCMRzuytqE

Chroom (CR)

Een kraan in chroom heeft een elegante en verfijnde uitstraling. De finish wordt gekenmerkt door een sublieme glans en zorgt voor een opvallend en levendig accent in de keuken, de badkamer en het toilet.

Bekijk schoonmaakadvies

https://media.graphassets.com/q9McpPRjRwqsmpPwPoXj

Geborsteld nikkel (GN)

Geborsteld nikkel lijkt op roestvrijstaal en heeft van zichzelf een subtiele, warme gloed. De geborstelde afwerking wordt handmatig en met zorg aangebracht, waardoor de kraan een echt ambachtelijk product is.

Bekijk schoonmaakadvies

Cobber Varnished


https://media.graphassets.com/cL0QHFHSHC47hUIVNvmE

Mat Wit (WH)

Een kraan in mat wit wordt gedefinieerd door eenvoud, schoonheid en sereniteit. Prachtig in een minimalistisch, tijdloos of nordic interieur, waar alle elementen met elkaar in harmonie zijn.

Bekijk schoonmaakadvies

https://media.graphassets.com/W3L7UTyyR9iR2xEjxzBA

Mat zwart (BL)

Mat zwart in drie woorden? Stijlvol, luxe en trendy. Deze populaire finish wordt zowel toegepast in minimalistische ruimtes als in badkamers en keukens die worden gedefinieerd door trends en design.

Bekijk schoonmaakadvies

Cobber Living Colours – vormen een natuurlijke patina


https://media.graphassets.com/8888FqWTPC9bTvtQJtCw

Gepolijst messing (NB)

Gepolijst messing, ofwel natural brass (NB), beschikt over het vermogen om gracieus te verouderen en tegelijkertijd z’n kwaliteiten te behouden. Het is een pure metaalfinish, die zonder oppervlaktebescherming is afgewerkt en door invloeden van buitenaf op natuurlijke wijze verkleurt.

Bekijk schoonmaakadvies

https://media.graphassets.com/pIwGFLtWTUSF313YhDsL

Geborsteld messing (BB)

Geborsteld messing, ook wel brushed brass genoemd, is een kraan met een ’touch of gold’. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor de kraan een echt ambachtelijk product is.

Bekijk schoonmaakadvies

https://media.graphassets.com/o4NHma4gTKWWS3iy4qi9

Geborsteld koper (BC)

De finish geborsteld koper is een architectonisch hoogstandje door z’n subtiele glans en warme kleurtoon. Doordat de geborstelde afwerking handmatig en met zorg wordt aangebracht is de kraan een echt ambachtelijk product.

Bekijk schoonmaakadvies

https://media.graphassets.com/79X8yBciQNCQlv9FmoDr

Verouderd messing (AB)

Verouderd messing is een klasse apart. De finish heeft van nature een verouderde look, door de manier waardoor het materiaal is bewerkt. De veroudering draagt bij aan de allure van deze kleur en geeft de kraan een verbluffende uitstraling.

Bekijk schoonmaakadvies

Cobber colour-plated


https://media.graphassets.com/CwobtSIR6K5yywFn1Hq4

Verouderd ijzer (AI)

Verouderd ijzer zorgt voor een ingetogen en moderne sfeer in je interieur. De finish is een esthetisch verantwoorde keuze, waarbij de nadruk ligt op de pure vorm van een kraan. Verouderd ijzer heeft een matte look, maar schittert van eenvoud en finesse.

Bekijk schoonmaakadvies

https://media.graphassets.com/ljYkGSfcSkmKNUc1fIQj

Zwart chroom (BK)

Een alternatief voor donkere finishes is zwart chroom: een gedurfde kleur die zowel past in moderne als klassieke badkamers en keukens. Anders dan een mat zwarte finish, heeft zwart chroom een aantrekkelijke glans over zich.

Bekijk schoonmaakadvies

PVD


https://media.graphassets.com/4iaxnUhiSjOhP6SLdjVY

Gepolijst messing PVD (NBP)

Gepolijst messing PVD onderscheidt zich van andere finishes door een perfecte glans, een uitmuntende krasbestendigheid en z’n duurzame karakter. Het is een krachtige finish die nog beter bestand is tegen schoonmaakmiddelen, slijtage en kalkaanslag.

Bekijk schoonmaakadvies

https://media.graphassets.com/1h1o28gBR8eR60xAGj9C

Geborsteld messing PVD (BBP)

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld messing? Je hoeft er geen afscheid van te nemen als je kiest voor de finish BBP, ofwel geborsteld messing PVD. Dankzij de coating ziet een kraan in deze finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit.

Bekijk schoonmaakadvies

https://media.graphassets.com/TOUWhrHWQtanXIJubtKJ

Geborsteld koper PVD (BCP)

Geborsteld koper PVD is een levendige kraan met een doorleefd uiterlijk en een unieke kleurtoon. Dankzij de PVD-coating koop je een kraan met een verouderde look en die uitstraling blijft ook na jaren behouden.

Bekijk schoonmaakadvies

https://media.graphassets.com/4K25zN5lSViSRPZiOFCU

Geborsteld Zwart PVD

Geborsteld zwarte kranen zijn smaakvol en hebben een verfijnd ontwerp. Ze zijn veelzijdig en kunnen moeiteloos met verschillende interieurstijlen gecombineerd worden. Hierdoor zijn ze geschikt voor zowel modern-minimalistische badkamers als meer traditionele badkamers.

Bekijk schoonmaakadvies

https://media.graphassets.com/lbQMFNEeTPCS6ktENtpv

Gepolijst Zwart PVD

De gepolijste zwarte afwerking is de tegenhanger van de geborstelde variant, en voegt een ongeëvenaarde luxe toe aan de badkamer. Het gepolijste oppervlak weerkaatst het licht en geeft de ruimte een stralende gloed.

Bekijk schoonmaakadvies

RVS 316 (IX)


https://media.graphassets.com/X3bppUhjS96iq8gE8YIC

RVS 316 (IX)

Een alternatief voor geborsteld nikkel is een kraan van roestvrijstaal (RVS). In tegenstelling tot de andere kranen van Hotbath die vervaardigd zijn uit messing, is kranenserie Archie als enige volledig uitgevoerd in RVS 316.

Bekijk schoonmaakadvies

Gal PVD


https://media.graphassets.com/P8wpX8ajQQCSKzzqNHu1

Geborsteld gunmetal PVD (BGP)

Geef je badkamer een stoer uiterlijk met kranen in geborsteld gunmetal PVD. Geborsteld gunmetal PVD onderscheidt zich van andere finishes door zijn tijdloze en stoere uitstraling en kies je voor een kraan met ‘personality’.

Bekijk schoonmaakadvies

https://media.graphassets.com/ozli7WGwQXKf1p4rJsh1

Geborsteld nikkel PVD (GNP)

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld nikkel? Kies dan voor de prachtige matte finish GNP, ofwel geborsteld nikkel PVD. Dankzij de coating ziet een kraan in deze finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit.

Bekijk schoonmaakadvies

© 2005 - 2024 - Hotbath B.V.